Severdigheter Barbados

Severdigheter Barbados

Severdigheter » Barbados

Barbados

Sam Lord Castle

Det går mange spennende historier om Sam Lord Castle som ligger på den sørlige kyststripe av Barbados. En av historiene handler om Sam Lord som hengte ut falske lykter, så mannskapet på skipene trodde de seilte trygt inn til havnen. Når de gikk på grunn, dro Sam Lord ut og plyndret lasten for å bringe den tilbake til slottet sitt. I dag er Sam Lord Castle fylt med flere malerier og antikke møbler.

Carlisle Bay-området

Barbados er velsignet med et sprudlende havliv. Flere steder finnes det flotte korallrev som omkranses av yrende liv. Sjøhester, froskefisker og havskilpadder er noen av de spennende dyrene man kan se når man dykker eller snorkler i området. I Carlisle Bay er det stort utvalg av dykkerutstyr, og man kan også være med på guidede turer.

Sunburry Plantation House

Dette huset fra det 17. århundre er fylt med atmosfære. Huset har tykke steinvegger som er bygd av lokal korallstein og stein de engelske skipene hadde med. Innvendig er huset bevart i sin opprinnelige koloniale stil og er møblert med antikviteter. Mange av dem er av mahogni fra Barbados.

Bridgetown

Bridgetown Synagogue

Den fascinerende synagogen i Bridgetown er en av de eldste på den vestlige halvkule. Der den er oppført, lå det tidligere en enda eldre synagoge som var reist av de brasilianske jødene.

Barbados Museum

Hvis du gjerne vil ha et innblikk i Barbados` historie er Barbados Museum et sted som absolutt er verdt et besøk. Her finnes møbler, kunst og andre gjenstander fra det gamle Barbados.

Stranden i Bridgetown

Etter noen harde dager med sightseeing kan det være en god idé å besøke stranden i Bridgetown. Vestkysten på Barbados er berømt for noen av verdens beste strender.

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 14 595,- - -
Prisene er pr. person

Bestill severdighetene dine her

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.