Severdigheter Costa Rica

- Velg sted -
» Costa Rica

Severdigheter Costa Rica

Byen Cartago (Cartago)
Cartago ligger midt i landet og ble grunnlagt i 1563. Alle gamle bygninger ble dessverre ødelagt i et jordskjelv. Cartago er startpunktet for utflukter til krateret Irazú og Orosidalen.
Boca Barranca-området (Costa Rica)
Boca Barranca ligger midt på Stillehavskysten, og er et mekka for surfere. Stedet er proppfullt med overnattingssteder og restauranter. Er man her i regntiden, så skal man ikke la seg skremme av at vannet er sort som kull. Det er ikke forurenset.
Braulio Carillo Nasjonalpark (Costa Rica)
Parken ligger cirka 23 kilometer nord for San José. Her finner man ikke mindre enn fem forskjellige slags skoger, blant annet regnskog. Mens man tusler rundt blant orkideer og bregner, er det mulig at man møter jaguarer og villkatter.
Cahuita (Costa Rica)
Ved Cahuita finner man enda en nasjonalpark med regnskog. Stedet er også kjent for sine flotte strender, og snorklere vil få en uforglemmelig opplevelse blant de vakre koralrevene utenfor Cahuita.
Chirripó Nasjonalpark (Costa Rica)
I Chirripós nasjonalpark finner man Costa Ricas høyeste fjell, men det er kanskje ikke parkens største severdighet. Her finner man nemlig også Latin-Amerikas største fugl, quetzalen.
Corcovado (Costa Rica)
Ved Península de Osa finner man nasjonalparken Corcovado. Parken er verd å besøke for alle som liker fugler og farger, og har en fargesprakende koloni av purpurrøde papegøyer
Halvøyen Península de Nicoya (Costa Rica)
Dette området ligger ut mot Stillehavet i den nordvestlige delen av landet. Det finnes ingen asfalterte veier her, så det kan være problematisk å komme fra A til B. Men de fantastiske øde strendene gjør det strevet verdt.
Mercado Central markedet (Costa Rica)
Midt i San José ligger det livlige markedet Mercado Central. Her finner man alt fra høner, fine bearbeidede skinnvarer og en makeløs stemning. Mercado Central er også det riktige stedet hvis man er på jakt etter et billig måltid.
Monteverde-området (Costa Rica)
Monteverde er et populært fristed og befinner seg i den nordvestlige delen av Costa Rica. Noe av det Monteverde kan tilby er blant annet gode turstier, en ostefabrikk, en sommerfugldal og mange gallerier.
Museo Del Oro og Museo de Jade (Costa Rica)
Museo del Oro Precolombino besitter en enorm samling av colombianske gullsmykker, og Museo de Jade kan skryte av verdens største samling av jadeskulpturer.

Område og byguider

By: 
• Cartago

Finn reisen til Costa Rica her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK