Charterreiser & pakkereiser

Charterreiser & pakkereiser

Søk og sammenlign priser fra de store charterselskapene og finn de beste og billigste charterferiene i ett og samme søk.

Charterferier fra alle de store charterbyråene

Søg blandt tusindvis af charterrejser på Travelmarket
Her på travelmarket.no har vi samlet charterbyråenes tilbud, så du bare trenger å søke ett sted for å finne akkurat den reisen som passer for deg.

Gjør drømmen til virkelighet

Hvem drømmer vel ikke om å reise avgårde på en fristende charterferie innimellom? Det gjør nok de fleste, og det er ikke uten grunn. Når vi realiserer reisedrømmen får vi som oftest noen fantastiske ferieminner som varer resten av livet. Du velger selv hvilken lufthavn du vil reise fra, og som regel lønner det seg å velge den som ligger nærmest, så du sparer reisetid. Noen ganger kan det likevel være en god idé å sjekke reiser fra andre lufthavner, for du kan være heldig å finne andre og billigere reiser enn fra den lufthavnen du pleier å reise fra. Hvis man er 4 personer og for eksempel kan spare 1000 kr per person ved å kjøre fra Oslo til Sandefjord, lønner jo det seg. Ofte kan man finne nesten identiske reiser med store prisforskjeller.

Når skal du feriere?

Hvis du fremdeles ikke har bestemt deg for når du skal ha ferie, men bare vil ha litt inspirasjon, kan du ved å forandre dato og fleksibilitet se at ‘til’-listen med reisemål også oppdateres. Du finner alltid reiser til den destinasjonen du velger på det tidspunktet du har valgt som avreisedato/-periode.

Tilpass søket

Spania har i mange år vært et av de mest populære charterreisemålene, og landet er fremdeles en av våre favoritter. Det er ikke så rart – tenk bare på alle soltimene, strendene og den imøtekommende befolkningen som i mange år har tilpasset seg turistenes ønsker. Her har man gode muligheter for å få en uforglemmelig ferie enten man er en barnefamilie, et par, ung eller gammel. Andre charterfavoritter er Egypt, Tyrkia, Hellas, Italia, Frankrike og Thailand.

Hvis det er én ting de populære charterreisemålene har til felles er det at de kan gi oss nordmenn mye sol og varme. Det er jo det vi gjerne drømmer om. Vi drømmer om sommerdager hvor vi for eksempel tar på badetøy og drar på stranden. Så drar vi hjem og griller i hagen mens fuglene kvitrer i bakgrunnen. Det er det sommer og ferie skal handle om. Sol, varme og å kose seg med dem man er glad i. Dessverre er det ikke alltid man er så heldig med været, og derfor er charterreiser evig populære. Reisene finner du lynraskt her i søkemotoren vår.

I hvilke måneder bør jeg reise?

Uansett i hvilken måned du vil reise, finnes det spennende steder å besøke rundt omkring i verden.
Om vinteren lokker flotte strender på tropiske destinasjoner.
Våren og høsten egner seg godt for storbyferie, og sommeren er utmerket for pakkereiser.
For å hjelpe deg med å finne de beste reisemålene i bestemte måneder, har vi laget 12 forskjellige oversiktssider for alle årets måneder.
På disse sidene finner du et søkeskjema, reisetilbud og minstepriser til mange forskjellige reisemål:

I januar lokker Thailand, Vietnam og Gambia med deilige reiser.
Reiser i februar byr blant annet på Mexico og Mauritius.
Velger du en reise i mars, er Spania og Italia gode alternativer.
Mange reiser i april går til Europas populære storbyer, og reiser i mai er ypperlige for storbyferier.
I juni, juli og august går mange reiser til Sør-Europas strender.
Reiser du i september, er det billig å dra på charterferie.
Reiser i oktober går ofte litt lenger vekk enn i sommermånedene.
Reiser i november og reiser i desember er fine måneder å besøke tropiske reisemål, men det er også mulig å besøke et av Europas mange julemarkeder.

Vi ønsker deg lykke til med å finne den perfekte ferien i det store utvalget av charterreiser her på Travelmarket.

✔️ Når er charterreiser billigst?

Charterreiser er ofte billigst hvis du kan reise utenom skoleferiene. De billigste månedene er vanligvis mai, juni, august og september.

✔️ Hvor kan jeg dra på charterreise?

Det finnes charterreiser til mange land. Spania, Hellas, Tyrkia, Bulgaria, Kypros, Malta og Thailand er populære charterland.

✔️ Hvor mye koster en charterreise?

Hvis du venter til siste liten (restplasser), kan du noen ganger få en charterreise til kr 799. Luksus-charterreiser kan koste mer enn kr 10 000.

✔️ Når bør jeg bestille charterreise?

Hvis du vil ha det største utvalget, bør charterreisen bestilles i god tid. Hvis du vil ta sjansen, så velg en restplass og bestill kort tid før avreise.

Charterreiser til bestemte land med

Billige charterreiser med Allinc
Billige charterreiser med AmiSol Travel
Billige charterreiser med Detur
Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med Hideaways
Billige charterreiser med In-Italia.no
Billige charterreiser med Loveholidays.no
Billige charterreiser med Mixx Travel
Billige charterreiser med Nazar
Billige charterreiser med TripX
Billige charterreiser med TUI
Billige charterreiser med Tyrkiareiser
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.