Reiser til Bulgaria

Reiser til Bulgaria

Grip sjansen – finn en billig charterreise til Bulgaria. Den gir deg mulighet for å nyte en herlig ferie til priser langt under de norske.

Billige reiser til Bulgaria

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Stavanger Sola

  • Trondheim Værnes

Ivana Palace Hotel
Ivana Palace Hotel Superior-rom med balkong - separate senger
Sunny Beach, Svartehavskysten, Bulgaria 4. mai fra Oslo 7 netter
3 617,- Velg
Festa Pomorie Resort
Festa Pomorie Resort Standard studio med havutsikt
Burgas, Svartehavskysten, Bulgaria 11. mai fra Oslo 7 netter
4 265,- Velg
Aphrodite Beach Hotel
Aphrodite Beach Hotel Dobbeltrom (utsikt over parken) med balkong
Nesebur, Svartehavskysten, Bulgaria 4. mai fra Oslo 7 netter
5 304,- Velg
Oasis
Oasis 1-romsleilighet med havutsikt
Varna, Svartehavskysten, Bulgaria 27. mai fra Oslo 7 netter
6 295,- Velg
Flamingo
Flamingo Dobbeltrom med mulighet for ekstraseng
Sarafovo, Svartehavskysten, Bulgaria 10. jun fra Stavanger Sola 7 netter
6 645,- Velg
Obzor Beach Resort
Obzor Beach Resort 1-roms leilighet
Obzor, Svartehavskysten, Bulgaria 4. jun fra Trondheim Værnes 7 netter
7 016,- Velg
Erma
Erma Lite dobbeltrom
Golden Sands, Svartehavskysten, Bulgaria 17. jun fra Oslo 7 netter
7 095,- Velg
Rainbow
Rainbow Dobbeltrom
St. Vlas, Svartehavskysten, Bulgaria 23. jul fra Oslo 7 netter
7 533,- Velg
List
List Dobbeltrom
Sozopol, Svartehavskysten, Bulgaria 23. jul fra Oslo 7 netter
8 150,- Velg
Festa Via Pontica
Festa Via Pontica Dobbeltrom
Pomorie, Svartehavskysten, Bulgaria 4. jun fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
9 091,- Velg
Bedøm reisemålet (98 bedømmelser)
4.5

Charterlandet Bulgaria

Grip sjansen – finn en billig charterreise til Bulgaria. Den gir deg mulighet for å nyte en herlig ferie til priser langt under de norske.

Bulgaria er et av Europas vakreste og mest eksotiske land. Balkanlandet ligger på den vestlige Svartehavskysten, og en charterreise hit er nærmest en garanti for en god ferie. Det skyldes ikke bare at været for det meste er strålende godt i sommerhalvåret, men også at Bulgaria har en spennende kultur, et vennlig og imøtekommende folk og utsøkt mat å by på. Alt dette til priser som ligger 25-50 prosent under tilsvarende 2013-priser i Norge.

Med fly til Bulgaria

Bulgaria har fire internasjonale lufthavner: Sofia, Varna, Burgas og Plovdiv. Når man reiser til et av Svartehavets mange flotte feriesteder er det Varna eller Burgas man flyr til. Disse to lufthavnene utgjør altså inngangsporten til de billigste og kanskje beste charterreisene til et land med euro som myntenhet.

Charterferie i Bulgaria

På Svartehavskysten ligger fine ferieresorts som perler på en snor og lokker med alle typer charterferier til unge, barnefamilier, kjærestepar og single på wellness-ferie. Alle kan finne den perfekte reise til ferielandet Bulgaria

Den tredje største bulgarske byen ved Svartehavet er Varna. Varna kalles ”Svartehavets perle”, og det er et godt navn, for byen henvender seg både til charterturister og de kulturinteresserte. I Varna er det mulighet for å gå i operaen, kose seg på en jazzfestival og nyte god musikk på barene.

En av de mest kjente feriedestinasjonene i Bulgaria er Sunny Beach. Her er det de unge og ungdommelige som slipper seg løs. Her er det gøy å være, her lever man livet. På stranden møter man dem man traff i baren eller på diskoteket natten før, og avtaler neste date eller fest. Det er nemlig på stranden man sammen med venner eller andre planlegger neste tur ut i det pulserende nattelivet som ikke uten grunn har blitt så kjent overalt i Europa. Stranden lokker selvfølgelig også med masse aktiviteter og muligheter for å få seg litt å spise og drikke.

Den herlige, hvite sandstranden ved Svartehavet må oppleves. Vanntemperaturen på rundt 26 grader gjør det lett og veldig behagelig å være strandløve.

På den andre siden av bukten strekker en halvøy seg ut i Svartehavet som en arm. Her ligger den gamle byen Nessebar som ble grunnlagt av folk fra Thrakien for omlag 3200 år siden. Byen har vært underlagt stadig skiftende sivilisasjoner opp gjennom tidene, og Nessebar er avgjort en kulturperle som bør oppleves. Siden 1983 har Nessebar helt berettiget stått på UNESCOs verdensarvliste. Gamle Nessebar er kjent for sine utrolige mange kirker som ligger spredt over halvøya. Går man sørover kommer man til nye Nessebar som med sine skjønne hoteller gir mulighet for et deilig opphold med store kulturopplevelser rett rundt hjørnet. Nye Nessebar har masse muligheter for barnefamilier som ønsker det beste av Bulgaria: nydelige strender, kultur, historie, gatehandel og god mat.

Drøye 20 kilometer fra lufthavnen i Burgas ligger den historiske byen Pomorie. Byen er blant annet kjent for saltutvinning fra Pomoriesjøen, og de lindrende og velgjørende egenskaper som mudderet i sjøen har.

Bulgaria for alle

Uansett om man søker ut i natten, inn til byen, opp på fjellet, ned til stranden eller til noe helt annet er Bulgaria en uslepen diamant, oversett av mange charterturister. Skynd deg likevel! Det varer ikke lenge for mange andre oppdager at landet tilbyr kvalitet på charterferien, og det til ufattelig lave priser.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Bulgarien | Charterresor till Bulgarien

Ofte stilte spørsmål om reiser til Bulgaria

Fra hvilke flyplasser kan jeg reise til Bulgaria?

Du kan reise til Bulgaria fra følgende flyplasser: Bergen Flesland, Oslo Gardermoen, Stavanger Sola og Trondheim Værnes

Charterreiser och reiser til Bulgaria

Charterselskaper med charterreiser til Bulgaria

  • Billige charterreiser med Apollo
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med TripX
  • Billige charterreiser med TUI
  • Billige charterreiser med Ving

Finn reisen til Bulgaria her

Finn inspirasjon til Bulgaria her

Les mer på bloggen vår