Charterreiser til Bulgaria

Charterreiser til Bulgaria

Charterlandet Bulgaria

Bedøm reisemålet
4,4
(74 bedømmelser)
Grip sjansen – finn en billig charterreise til Bulgaria. Den gir deg mulighet for å nyte en herlig ferie til priser langt under de norske.

Bulgaria er et av Europas vakreste og mest eksotiske land. Balkanlandet ligger på den vestlige Svartehavskysten, og en charterreise hit er nærmest en garanti for en god ferie. Det skyldes ikke bare at været for det meste er strålende godt i sommerhalvåret, men også at Bulgaria har en spennende kultur, et vennlig og imøtekommende folk og utsøkt mat å by på. Alt dette til priser som ligger 25-50 prosent under tilsvarende 2013-priser i Norge.

Med fly til Bulgaria

Bulgaria har fire internasjonale lufthavner: Sofia, Varna, Burgas og Plovdiv. Når man reiser til et av Svartehavets mange flotte feriesteder er det Varna eller Burgas man flyr til. Disse to lufthavnene utgjør altså inngangsporten til de billigste og kanskje beste charterreisene til et land med euro som myntenhet.

Charterferie i Bulgaria

På Svartehavskysten ligger fine ferieresorts som perler på en snor og lokker med alle typer charterferier til unge, barnefamilier, kjærestepar og single på wellness-ferie. Alle kan finne den perfekte reise til ferielandet Bulgaria

Den tredje største bulgarske byen ved Svartehavet er Varna. Varna kalles ”Svartehavets perle”, og det er et godt navn, for byen henvender seg både til charterturister og de kulturinteresserte. I Varna er det mulighet for å gå i operaen, kose seg på en jazzfestival og nyte god musikk på barene.

En av de mest kjente feriedestinasjonene i Bulgaria er Sunny Beach. Her er det de unge og ungdommelige som slipper seg løs. Her er det gøy å være, her lever man livet. På stranden møter man dem man traff i baren eller på diskoteket natten før, og avtaler neste date eller fest. Det er nemlig på stranden man sammen med venner eller andre planlegger neste tur ut i det pulserende nattelivet som ikke uten grunn har blitt så kjent overalt i Europa. Stranden lokker selvfølgelig også med masse aktiviteter og muligheter for å få seg litt å spise og drikke.

Den herlige, hvite sandstranden ved Svartehavet må oppleves. Vanntemperaturen på rundt 26 grader gjør det lett og veldig behagelig å være strandløve.

På den andre siden av bukten strekker en halvøy seg ut i Svartehavet som en arm. Her ligger den gamle byen Nessebar som ble grunnlagt av folk fra Thrakien for omlag 3200 år siden. Byen har vært underlagt stadig skiftende sivilisasjoner opp gjennom tidene, og Nessebar er avgjort en kulturperle som bør oppleves. Siden 1983 har Nessebar helt berettiget stått på UNESCOs verdensarvliste. Gamle Nessebar er kjent for sine utrolige mange kirker som ligger spredt over halvøya. Går man sørover kommer man til nye Nessebar som med sine skjønne hoteller gir mulighet for et deilig opphold med store kulturopplevelser rett rundt hjørnet. Nye Nessebar har masse muligheter for barnefamilier som ønsker det beste av Bulgaria: nydelige strender, kultur, historie, gatehandel og god mat.

Drøye 20 kilometer fra lufthavnen i Burgas ligger den historiske byen Pomorie. Byen er blant annet kjent for saltutvinning fra Pomoriesjøen, og de lindrende og velgjørende egenskaper som mudderet i sjøen har.

Bulgaria for alle

Uansett om man søker ut i natten, inn til byen, opp på fjellet, ned til stranden eller til noe helt annet er Bulgaria en uslepen diamant, oversett av mange charterturister. Skynd deg likevel! Det varer ikke lenge for mange andre oppdager at landet tilbyr kvalitet på charterferien, og det til ufattelig lave priser.

✔️ Fra hvilke flyplasser kan jeg reise til Bulgaria?

Du kan reise til Bulgaria fra følgende flyplasser: Bergen Flesland, Oslo Gardermoen, Stavanger Sola og Trondheim Værnes

Charterreiser och reiser til Bulgaria

Charterselskaper med charterreiser til Bulgaria

Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med Nazar
Billige charterreiser med TripX
Billige charterreiser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.