Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Charterreiser til Sunny Beach

Charterreiser til Sunny Beach

Billige reiser til Sunny Beach

Levende Sunny Beach

Bedøm reisemålet
4,4
(41 bedømmelser)
Med en fantastisk beliggenhet ved Svartehavet er ferieparadiset Sunny Beach et av de beste stedene å legge charterreisen. Området ble bygget om til turistmål under 1950-tallet og er i dag Bulgarias største reisemål.

Opplevelser på Sunny Beach

Sunny Beach er et paradis for de som elsker vann. I tillegg til flotte strender og hav finnes det to vannparker i området. I den sørlige delen av Sunny Beach ligger Aqua Paradise med bassenger og flotte aktiviteter. Gratis buss til parken går hvert 15. minutt fra 10 ulike steder i byen. Action Aquapark har i tillegg en liten dyrepark for de besøkende. Lunapark er en opplevelsespark i sentrum av byen som passer for alle.

I tillegg til sol og hav er regionen kjent for den flotte, gamle byen Nesebar som ligger sør for Sunny Beach. Dette er en av de mest attraktive byene på den bulgarske Svartehavskysten med en spennende historie. Et stort antall kirker fra ulike historiske perioder preget byens arkitektur. Flere av de praktfulle bygningene har gitt byen plass på UNESCOs verdensarvliste.

Charterparadiset Sunny Beach har en liten permanent befolkning som for alvor våkner til liv i turistsesongen og er særlig populært blant yngre mennesker. Med over 130 restauranter og et yrende natteliv er dette feriemålet for den sosiale og livsglade turisten som gjerne blir kjent med andre mennesker. På Fat Cat ligger ved strandkanten og er en pub der det serveres god mat, det samme er restauranten Chilli Peppers. På Disco Orange serveres gjestene en blanding av dance, soul og 80s hits mens Club Mania ligger sentralt i byen og er en enorm to-etasjers klubb med DJ og 3D show.

Er du klar for historie, opplevelser og minner for livet? Finn billige charterreiser i dag og opplev alt det ferieparadiset Sunny Beach har å by på.

Charterselskaper med charterreiser til Sunny Beach

Billige charterreiser med Nazar
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.