Norsk Flyprisindeks™

Norsk Flyprisindeks™

Norsk Flyprisindeks kommer ut hver måned og viser utviklingen i flyprisene til ti utvalgte europeiske og oversjøiske destinasjoner.

Norsk Flyprisindeks publiseres av reisesøkemotoren travelmarket.no.

I grafen nedenfor kan du søke på bestemte ruter og se prisutviklingen:

Oslo
New York
Uke 38 2023
Uke 28 2024

Norsk Flyprisindeks utgis hver fjerde uke av prissammenligningssiden Travelmarket.no basert på en oversikt over de billigste tur-retur-flybillettene til de ti mest populære europeiske og oversjøiske destinasjonene. Indeksen har eksistert siden 2009. Følgende destinasjoner er med i Norsk Flyprisindeks:

Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, København, London, Paris, Praha, Roma, Stockholm og Wien.

Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico by, New York, Rio de Janeiro, Sydney og Tokyo.

Indeks 100 er flypriser med avreise i uke 38/2009. Alle prisene ble søkt fire uker før avreise og var tilgjengelige på søketidspunktet.

Flybilletter til Europa har minimum 2 netters opphold og maksimum 7 dagers varighet. Flybilletter til oversjøiske destinasjoner har minimum 2 netters opphold og maksimum 14 dagers varighet. Maks transfertid i lufthavnene er 8 timer.

Alle priser gjelder tur-retur-billetter på økonomiklasse og nevnte avreiselufthavn. Prisene er inklusive skatter og avgifter, men eksklusive eventuelle spesielle tillegg for ekstra bagasje, prioritetsinnsjekking, betalingskortgebyr osv.

Travelmarket.no gjør oppmerksom på at de nevnte flyprisene er uttrykk for billigste ledige plasser på søketidspunktet. Det kan derfor være tilfeller hvor det før dette tidspunktet har blitt kjøpt en billigere billett.

GebyrGuiden, oversikt over lavprisflyselskapenes gebyrer.

Ønsker du å motta Norsk Flyprisindeks via mail ved utsendelse, kontakt Ole Stouby ols@travelmarket.com

Finn fly til byene i Norsk Flyprisindeks™

Klikk på lenkene nedenfor for å se gjeldende priser på flybilletter til alle byer i Norsk Flyprisindeks™

Europeiske byer

Interkontinentale byer