Viktig informasjon om Coronavirus
Flybilletter til New York - Byen der aldrig sover

Billige flybilletter til New York

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

New York - byen som aldri sover

New York er byen som aldri sover – og byen man aldri kjeder seg i. Byen er helt spesiell, og selv om byen ligger langt fra Norge kan man heldigvis få tak i rimelige flybilletter til New York. Vi har samlet alle de beste tilbudene på flybilletter, du trenger bare å fylle ut noen få kriterier og velge dem som passer deg best.

Fly til The Big Apple

New York kalles også The Big Apple, og her får du alt det en storbyelsker begjærer. Shopping, skyskrapere, hylende taxier, hektiske kaffebarer og «street life». La deg rive med, men vær beinhard, når det kommer til hva du skal se mens du er i New York, for denne byen har alt, og du kan umulig nå å se det hele. Vil du beundre den vakre skyline? Ta da en tur opp i Empire State Building, og du vil bli bergtatt. Om du liker imponerende arkitektur og kunst, da er Guggenheim Museum absolutt noe for deg. Eller er det kanskje second hand klær som får ditt hjerte til å banke litt raskere? Da bør du absolutt ikke snyte deg selv for et ypperlig vintage mekka, som du finner i Beacon’s Closet i Brooklyn. Det er som sagt utallige grunner til å booke flybilletter til New York nå med det samme.

Men når du er i New York må du huske å ta en bit av eplet og nyte bylivet som en ekte new yorker; spaser i gatene med en kaffe i hånden, nyt en pretzel eller en corn dog, og spander en ettermiddag eller to i Central Park. Central Park er New Yorks fristed, hvor du også finner spennende severdigheter, som John Lennons minneplass; Strawberry Fields.

Glem ikke Frihetsgudinnen

Er det første gang du besøker New York, bør du selvfølgelig også se den ikoniske Frihetsgudinnen. Det gjør du best ved å hoppe på en gratis ferge til Staten Island, og du vil helt gratis få den beste utsikten av den berømte damen.

Det er svært mange flybilletter til New York på markedet. Det skyldes hovedsakelig at det er blitt så billig å reise. Det finnes flere forskjellige måter å fly til New York på, noen selskaper flyr direkte fra Oslo, mens andre gjør et stopp i et annet land. Finn dine reisekriterier og legg dem inn i vår søkemotor her på travelmarket. Vi vil da gi deg en lang liste med de beste flybillettene til New York.

Travelmarket ønsker deg en riktig god reise til New York!
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.