New York

Hotell i New York

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Bo billig i The Big Apple

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

New York er en travel verdensmetropol som ligger i det nordøstlige USA. Byen er delt inn i fem forskjellige bydeler - Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - som hver kan tilby helt ulike opplevelser. Med så mange forskjellige attraksjoner, steder, stemninger og billige overnattingsmuligheter i New York, føles det nesten som du kan besøke alle kontinent i verden uten å forlate byen.

Bronx

Bronx betraktes som hjemsted til hiphop-kulturen og byr på et vell av topp-attraksjoner som inkluderer det moderne Bronx Museum of the Arts, familievennlige Bronx Zoo, en hel kvadratkilometer fylt med New Yorks Botaniske hager og den store Van Cortlandt Park.

Brooklyn
Moderne Brooklyn er en bydel som man selv må se for å få fullt utbytte av den. Med det verdenskjente Brooklyn Academy of Music, hypermoderne Barclays Centre, Green-Wood kirkegård og en rekke pizzasteder, er Brooklyn en bydel for kule reisende.

Manhattan
Manhattan, som er det stedet folk gjerne tenker på når New York blir nevnt, er spekket med ikoniske landemerker som du ofte vil kjenne igjen fra TV-verdenen. Fra kjempestore Central Park og svimlende høye Empire State Building til High Lines strålende lys og overveldende Grand Central Terminal, vil du aldri mangle noe å gjøre i denne byen. Ikke bli skremt fra å besøke Manhattan hvis du reiser på lavbudsjett – selv om billige hoteller i New York kan være vanskelig å finne, finnes du dem bare du søker godt nok.

Queens
Queens er New Yorks mest internasjonale bydel og kjent for sitt flotte Queens Theatre, kunstneriske Socrates Sculpture Park og utendørs Bohemian Hall & Beer Garden hvor du kan spise deg mett på eksotiske delikatesser fra Øst-Europa mens du nyter temaunderholdning.

Staten Island
Staten Island er et av New Yorks beste steder å besøke for familier som reiser med små barn. Her finner du sjarmerende Staten Island Zoo, ferieberikende Fort Wadsworth og det morsomme Staten Island Children's Museum som bare venter på å bli utforsket.

Billige hoteller i New York
Glem alt om at du må betale hundrevis av dollar per natt når gjelder overnatting i The Big Apple. Uansett hvilken bydel i New York du ønsker å besøke, er det mulig å finne et billig hotell i New York, og det gjør at tusenvis av turister på lavbudsjett hvert år kan nyte en uforglemmelig ferie i New York.

Du kan finne billige hoteller i New York via vår søkemotor øverst på siden. Den tråler alle de store bookingsidene og finner de billigste hotellene i New York for deg.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.