Acapulco

Hotell i Acapulco

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Nyt solen i Acapulco

Acapulco ligger på den sørvestlige kysten av Mexico og er et av Mexicos mest kjente feriesteder ved stranden. Dette er en svært populær feriedestinasjon og en yndet havneby for en rekke cruiseskip og det finnes derfor et vell av attraksjoner, fasiliteter, restauranter og billige hoteller i Acapulco. Her kan besøkende få sitt livs ferie.

Mange flotte strender

Et av byens høydepunkter er de mange vakre, gylne sandstrendene ut mot et uimotståelig, knallblått hav. Her kan du velge å gjøre så mye som mulig eller så lite som mulig. Du kan for eksempel slappe av i skyggen under et palmetre eller leve livet farlig og prøve noen av vannsportsaktivitetene. Hvis du ikke kan få nok av stranden bør du søke etter billige hoteller i Acapulco med havutsikt. Selv om disse hotellene vanligvis er dyre kan du ofte finne gode tilbud i lavsesongen.

Underholdning i Acapulco
Når du har fått nok av solskinn finnes det massevis av andre måter å bli underholdt på i Acapulco. Byens mange velværesteder kan tilby timevis med velvære, det historisk rike Fuerte San Diego vil utvide dine horisonter, de fantastiske klippestupene i La Quebrada vil garantert ta pusten fra deg og byens travle Zocalo vil gi deg et glimt av det ekte Mexico.

Finn et billig hotell i Acapulco
Mange av hotellene i Acapulco, inkludert billige hoteller, tilbyr en rekke forskjellige ekskursjoner og du bør derfor sjekke hva ditt hotell kan tilby før du booker en ekskursjon fra et annet sted eller reiser avgårde på egen hånd.

Når solen går ned våkner Acapulco virkelig til liv. Kystbyen har et famøst natteliv og tilbyr live musikksteder med lokale bands, barer som serverer alle mulige eksotiske cocktails og livlige nattklubber hvor festen starter sent og varer til de tidlige morgentimer.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.