Nice

Hotell i Nice

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Finn ditt hotell i Nice her

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

Med sin flotte beliggenhet på Côte d'Azur i det sørøstlige Frankrike kan Nice stolt skryte av å være et av landets vakreste og mest besøkte steder.

Denne praktfulle delen av den franske rivieraen er et enestående sted i Europa og byen tiltrekker seg utrolig mange besøkende fra hele verden med sine tiltrekkende arbeidsmuligheter, solskinn året rundt, gamle rikdommer og muligheten for å finne billige hoteller i Nice.

Den legendariske Promenade des Anglais strekker seg langs byens kystlinje og er en av toppattraksjonene i Nice. Her kan du nyte en rolig spasertur og på den ene siden beundre den praktfulle utsikten over den vakre stranden og på den andre siden nyte utsikten over de fantastiske bygningene, før du stopper på en sjarmerende kafé for en "café au lait" og titter på livet.

Hvis dette høres ut som den perfekte ferien for deg, kan du glede deg over at det finnes enkelte billige hoteller rundt promenaden i Nice, Côte d'Azur, som tilbyr vakker kystutsikt til en overkommelig pris.

Nice tilbyr også mange muligheter for reisende som ønsker en mer energisk og aktiv ferie. Det ukentlige utendørsmarkedet i Vieux Nice, det storslåtte kasinoet ved Palais de la Mediterranée, de kunstneriske skattene i Palais Massena, de fantastiske forestillingene i Theatre National de Nice og det imponerende Musee Picasso tilbyr alle sammen timevis av underholdning - men dette er langt fra det eneste som byen har å tilby.

Nice tilbyr også en rekke spisesteder ved kysten som serverer den ferskeste sjømat, det svært populære shoppingsenteret Galeries LaFayette, den fascinerende Cathedrale Orthodoxe Russe St-Nicholas, et meget pulserende natteliv og et godt utvalg av luksuriøse og budsjettvennlige hoteller som til sammen gjør dette kvalitetsreisemålet til et av Europas beste.

Søk etter hoteller i Nice i vår søkemotor
Hvis du er på jakt etter et billig hotell i Nice, kan du finne det i vår hotellsøkemotor øverst på siden. Søkemotoren vil søke blant hoteller fra mange forskjellige selskaper og finne den billigste prisen for deg.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.