Milano

Hotell i Milano

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Bo billig i Milano

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

Milano, hovedstaden i Lombardia, er Italias nest mest folkerike by etter Roma og ligger i landets nordlige del.

Motesenter

Milano er verdenskjent som et av verdens største motesenter og er en enestående by med gater og torg som er omgitt av storslått arkitektur, en rekke ledende designerbutikker og en overflod av karakterfylte kaféer hvor byens lokale nipper til autentiske cappuccinoer. Men du behøver ikke å tømme bankkontoen din for å få råd til å besøke motehovedstaden - det finnes gode muligheter for å finne et billig hotell i Milano.

I Milano vil du finne catwalkens haute couture i designerbutikkene i løpet av et par uker, noe som gjør byen til et av verdens beste shoppingsteder. I byens Quadrilatero d'Oro, som betyr "rektangelet av gull", finner du alle Milanos beste butikker i et og samme område, noe som gjør det enkelt å gå fra butikk til butikk. Men hvis prisene her er utenfor ditt budsjett, trenger du ikke å bekymre deg – butikkene i Galleria Vittorio Emanuele II er alltid fylt med designermote til rabatterte priser.

Shopping
Hvis du vil reise til Milano for å shoppe, kan du glede deg over at det finnes billige hoteller i Milano med enkel tilgang til de største shoppingdistriktene.

Kultur
Hvis du ikke er den store moteentusiasten, men har mer sans for historie og kultur, vil du også på dette området bli bortskjemt for valg i Milano. Her kan du utforske Leonardo da Vincis prestisjefylte maleri "Nattverden" i Santa Maria della Grazie-kirken, ta heisen opp til toppen av Milanos 500 år gamle Duomo og nyte utsikten, utforske de 12 mini-museene i Castello Sforzesco eller beundre noe av byens beste kunst i Pinacoteca di Brera kunstmuseum.

Når du har shoppet nok eller gått gjennom tusenvis av år med historie og kunst, kan du roe den helt ned og nyte et besøk på et av byens mange spa (mange overnattingssteder, til og med billige hoteller i Milano, har spa på stedet) eller nyte en toppkvalitets espresso på en av byens beste kaféer og avslutte dagen med et fantastisk måltid på en av de mange utmerkede milanesiske restaurantene som ligger spredt rundt i byen.

Finn et billig hotell i Milano
Hvis du er på jakt etter et billig hotell i Milano, kan vi anbefale deg å søke i søkemotoren øverst på siden. Vår søkemotor søker gjennom de store bookingsidene, sammenligner priser og gir deg den billigste hotellprisen.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.