Bangkok

Hotell i Bangkok

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Bo billig i berusende Bangkok

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

Bangkok er hovedstaden og den mest folkerike byen i Thailand og ligger i den sør-sentrale delen av landet like ved kysten. Byen var tidligere mest populær blant eventyrlystne backpackere og rike forretningsfolk, men i dag imøtekommer Bangkok en stor variasjon av turister i alle aldre med sine mange forskjellige smaker og kulturer gjennom et bredt utvalg av fasiliteter, goder og interessante steder.

Du må bare oppleve Bangkok

Med mange forskjellige familievennlige attraksjoner, et bredt utvalg av spisemuligheter, et imponerende utvalg av shoppingmuligheter og et vell av billig innkvartering i Bangkok, bør denne berusende byen være på alles liste over steder man vil oppleve før man dør.

Grand Palace – den gylne opplevelse
For tempelentusiaster finnes spektakulære Grand Palace - Bangkoks mest kjente landemerke, det majestetiske Wat Arun tempelet og det spektakulære Wat Phra Kaew tempelet - det største buddhistiske tempelet i hele Thailand.

For barn og familier
For familier finnes det akvatiske eventyrlandet Siam Ocean World, det stjernespekkede voksmuseet Madame Tussaud og det morsomme og praktiske Kidzania hvor man må bruke hendene.

For alle andre som ikke syns de hører til noen av disse kategoriene kan Bangkok tilby det henrivende Erawan Shrine, i tillegg til kunst- og kulturfylte BACC og det fredfylte Jim Thompson House som bare venter på å bli utforsket. Innimellom Bangkoks attraksjoner vil du finne rikelig med lokale og internasjonale restauranter, flotte shoppingsentre og billige hoteller som tilbyr deg alt du trenger for den ultimate ferie.

Annerledes severdigheter
Hvis du elsker ting som er litt annerledes vil du falle pladask for Bangkoks eksentriske museer. Med det fryktelige Correction Museum som viser fangetortur, det grusomme Bangkok rettsmedisinske museum som har utstillinger av menneskelige kroppsdeler, det bisarre eklektiske House of Museums som viser hverdagssaker fra 60-tallet og frem til i dag, i tillegg til tegneserieelskerens Batman Museum som er fylt med tematiske samlerobjekter, er denne byen full av annerledes severdigheter som kun eksisterer i Thailand. En nesten uendelig liste med actionfylte attraksjoner, kulturelle templer, fantastiske severdigheter, omfattende shoppingmuligheter og gode muligheter for å finne et billig hotell i Bangkok, gjør at dette er en by som du gjerne vil reise tilbake til - igjen og igjen.

Finn ditt hotell i Bangkok på Travelmarket
Her på Travelmarket kan du søke etter billige hoteller blant mange forskjellige leverandører. Du vil derfor være sikker på at du vil finne de billigste prisene og at du vil bo på et godt og billig hotell i Bangkok.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.