Istanbul

Hotell i Istanbul

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Finn et billig hotell i Istanbul – der Østen møter Vesten

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

Istanbul er den største byen i Tyrkia og forbinder Asia med Europa både fysisk og kulturelt. Istanbul er imponerende stor med et område på 5,196 km2 og kan derfor tilby en nesten uendelig liste med ting å se og gjøre.

Takket være byens fargerike historie som strekker seg helt tilbake til den greske epoken er byen full av fascinerende historiske steder og museer som er spekket med ekte kulturgjenstander. For å balansere mengden av tusenårgamle steder har byen også mange attraksjoner fra nåtiden, inkludert moderne shoppingsentre, et dynamisk natteliv og restauranter i ypperste klasse som alle er lett tilgjengelig for besøkende, takket være muligheten for å finne et billig hotell i Istanbul.

Fantastiske severdigheter
Basilikasisternen med sin bisarre Medusa skulptur som er vendt opp ned, det bysantinske mesterverket Hagia Sophia, det luksuriøse interiøret i Topkapi-palasset og den vakre blå moské er alle et must når du besøker Istanbul, men denne historiske byen har mye mer å tilby.

Istanbul har også noe for barnefamilier
Hvis du reiser med små barn og er på jakt etter familievennlige aktiviteter og attraksjoner vil Istanbul skjemme deg bort med valgmuligheter. Giycek Old Time Photo Studio garanterer latterfylte minner for hele familien, Rahmi M. Koc museet tilbyr forskjellige aktiviteter for små og store barn og Istanbul Dolphinarium er en hit blant besøkende i alle aldre. Istanbul tilbyr billige internasjonale flyreiser, prisvennlige spisesteder og billige hoteller – dette er et utmerket reisemål som hele familien vil elske.

For en ekte tyrkisk opplevelse bør du besøke et hamam i løpet av din ferie i Istanbul. Disse rolige badene ligger spredt rundt i hele Istanbul og tilbyr det perfekte sted for avslapning borte fra byens kjas og mas med sine rolige varme og kalde avslapningsrom, baderom og luksusmassasjerom.

I Istanbul kan du også være heldig å finne et billig hotell med sitt eget hamam, slik at du ikke trenger å forlate hotellet for å oppleve hvor deilig det er i et tyrkisk bad i løpet av oppholdet.

Søk og finn ditt hotell i Istanbul på Travelmarket
På Travelmarket søker vi etter billige hoteller i hele verden fra mange store leverandører og på den måten vil vi også finne et billig hotell i Istanbul til deg. Du trenger bare å fylle ut søkefeltene øverst på siden, så søker vi for deg.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.