Betingelser

Betingelser for bruk av Travelmarket

Sist oppdatert 11/11-2019

Travelmarket.dk (vi, oss, vår) er en uavhengig prissammenligningsside for reiser. Vårt formål er å hjelpe forbrukerne med å finne billige reiser ved å sammenligne priser fra mange forskjellige reiseselskaper.

Travelmarket.dk er IKKE et reisebyrå, og vi selger hverken flybilletter eller andre typer reiser. Vi mottar priser fra reiseselskapene og presenterer dem for forbrukerne som så klikker seg videre til reiseselskapenes hjemmesider for å gjennomføre bestilling og betaling.

Travelmarket.dk eies av Travelmarket A/S, som er et danskeid aksjeselskap etablert i 1995. Vårt CVR-nummer er 25 92 33 24. Vi holder til i Vejle (i Danmark) på denne adressen: Nørregade 71-77, 7100 Vejle, Danmark. E-post: info@travelmarket.com.

Vilkår for reisetjenester fra Travelmarket A/S

Når du bruker prissammenligningssiden vår, leser artiklene våre eller på annen måte bruker Travelmarket, godtar du disse vilkårene.

Vilkårene gjelder for Travelmarket A/S hjemmesider og Travelmarket A/S apper.

Ved bruk av Travelmarket A/S tjenester godtar du også vår personvernpolicy.

Hvis du ønsker å bruke vår flyprisgaranti, viser vi til vilkårene for flyprisgarantien.

Vi har gjort vårt ytterste for å sikre at opplysningene på dette nettstedet er så korrekte som mulig. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for tap, skade og følgevirkninger ved bruk av opplysninger fra dette nettstedet. Vi anbefaler deg alltid å verifisere viktige opplysninger før du benytter dem.

Om våre tjenester

Som bruker har du rett til å bruke Travelmarkets tjenester til alle formål som ikke på noen måte er i strid med gjeldende lovgivning eller som kan skade Travelmarket A/S.

Prissammenligningstjenester

Via våre prissammenligningstjenester ønsker vi å gi brukerne våre best mulig oversikt over reisemarkedet.

Prissammenligningstjenestene våre er tilgjengelige via hjemmesidene våre og via appene våre.

Vi gjør vårt beste for å finne de beste, billigste, oppdaterte prisene for brukerne våre.

Reiseproduktene (priser på flybilletter, reiser, hoteller etc.) leveres av uavhengige reiseselskaper, og vi har ingen innflytelse på hva som skjer på disse selskapenes hjemmesider eller hva som skjer i dialogen med disse selskapene. Vi kan derfor heller ikke holdes ansvarlige for transaksjoner og handel foretatt med reiseselskapene.

Vi oppfordrer brukerne våre til å sjekke reise og pris grundig hos reiseselskapet før bestilling.

Travelmarket kan ikke holdes ansvarlig for priser og opplysninger om reiser i våre prissammenligningstjenester som måtte være mangelfulle eller uriktige.

Travelmarket A/S fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå på bakgrunn av reiser funnet på Travelmarket og kjøpt hos et annet reiseselskap. Her vises det til det enkelte reiseselskaps egne vilkår og betingelser.

Artikler, reiseguider og andre tekster

På Travelmarket finnes en rekke artikler, reiseguider, severdighetsoversikter og andre tekster som alle er skrevet for å gi leseren best mulig informasjon om emnet i artikkelen.
Vi har gjort vårt beste for å sjekke informasjonen i tekstene, men tar ikke ansvar for tap, skade eller følgevirkninger oppstått på bakgrunn av lesing av tekstene.

Vi oppfordrer brukerne våre til å dobbeltsjekke informasjon og til alltid å vise aktpågivenhet. Både ved kjøp av reisen og underveis på reisen.

Annonser fra andre selskaper

Du vil oppleve at vi kan ha annonser fra forskjellige selskaper. Vi gjør vårt beste for kun å inkludere relevante og anerkjente annonsører, men det er utelukkende annonsørene som er ansvarlige for innholdet i annonsene.

Opphavsrett

Alt materiale på Travelmarket A/S er beskyttet av lov om opphavsrett. Opphavsretten eies enten av Travelmarket A/S eller av eksterne bidragsytere.

Du kan ikke kopiere hverken tekster, bilder, annet innhold eller kildekode fra Travelmarket uten først å få en skriftlig tillatelse fra Travelmarket A/S eller fra innehaveren av opphavsretten. Hvis du overskrider disse retningslinjene, forbeholder vi eller opphavsrettsinnehaver seg rett til å rettsforfølge deg via gjeldende dansk lov.

Vi respekterer selvfølgelig også selv opphavsretten, så hvis du mener at Travelmarket har krenket noen av dine rettigheter, skriv til oss på info@travelmarket.no .

Kontakt oss

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om vilkår for bruk av tjenester fra Travelmarket A/S, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan skrive til oss på info@travelmarket.no eller sende et brev til oss på følgende adresse: Travelmarket A/S, Nørregade 77, 7100 Vejle, Danmark.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.