Presse

Prissammenligningssiden travelmarket.no sammenligner priser fra mer enn 1000 reisesider, og vårt mål er å gjøre det enkelt for brukeren å finne den perfekte reisen til lavest mulig pris. Med ett enkelt søk finner du de billigste restplassene, charterreisene, flybillettene og hotellene.

Travelmarket er et dansk firma med lang erfaring fra reisebransjen. Vi har vært på det norske markedet siden 1998 og er dermed en av Nordens eldste prissammenligningssider. Vi har med andre ord hjulpet nordmenn med å finne billige reiser i mer enn 15 år. Travelmarket selger ikke reiser, men samler og sammenligner reisetilbud så du kan finne den reisen som passer deg best. Hovedkontoret ligger i Vejle i Danmark.

Gjennom søkene som blir gjort i våre søkemotorer får vi tilgang til informasjon om priser på flybilletter og reiser. Derfor har vi inngående kjennskap til reisebransjen og er ofte først ute når det gjelder å se tendenser og utviklinger i markedet, ikke minst på grunn av våre regelmessige flyprisanalyser. Kombinasjonen av analyser og erfaring har gitt oss stor kunnskap og dyp innsikt i bransjen – også i et historisk perspektiv.

Den kunnskapen deler vi gjerne med omverdenen.

Hvis du er journalist eller blogger og skriver om reisebransjen og reisemarkedet hjelper vi deg gjerne med å bruke den informasjonen og de dataene vi har tilgang til. Vi samarbeider også gjerne dersom du har en spesiell synsvinkel eller historie du vil formidle og trenger kunnskap eller statistikk.

Vi kommenterer gjerne tendenser i reisebransjen, og du er hjertelig velkommen til å kontakte administrerende direktør og presseansvarlig Ole Stouby hvis du har noen spørsmål eller trenger en kommentar om utviklingen i reisebransjen.

Ole Stouby

+45 40 81 72 47 ols@travelmarket.com
Ole Stouby stiftet Travelmarket i 1996 og har mer enn 25 års erfaring fra reisebransjen. Han har dessuten skrevet e-boken «Sånn får du billigere reiser», som kan lastes ned gratis på travelmarket.no

Siste pressemeldinger

Pressemelding - 21 Des 2021

2022 starter med rekordbillige flybilletter

En prissjekk foretatt av prissammenligningssiden travelmarket.no, som står bak Norsk Flyprisindeks, viser at flyreiser fra mange norske flyplasser til europeiske destinasjoner aldri har vært billigere.Les mer
Pressemelding - 26 Feb 2018

Historisk billige flybilletter til Australia

Gode nyheter til de som drømmer om å reise «Down Under»: Tur/retur-billett fra Oslo til Sydney kan fås til 6 466 kr inkludert skatter og avgifter.Les mer
Pressemelding - 25 Okt 2017

Laveste flypriser til USA noensinne

Der er god grunn til å glede seg hvis du vil besøke USA. Flyprisene er de laveste noensinne.Les mer

Pressemeldinger

Hvis du ønsker å motta pressemeldinger fra oss, vennligst skriv en e-post til info@travelmarket.com.

Da setter vi deg på listen.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.