En samling av logoer fra ulike reisebyråer som tilbyr reiser på Travelmarket.

Reiseselskaper – finn dem på Travelmarket

Hedda Bremer
Du som er på utkikk etter rett reisebyrå å bestille ferien hos vil kanskje finne det her. På Travelmarket kan du nemlig sammenligne reiseforslag fra flere reisebyråer og reiseselskaper fra hele Norge.

Under finner du listen over de reiseselskapene som presenterer seg på Travelmarket i øyeblikket. Fra listen kan du klikke på selskapsnavn og komme rett til hjemmesidene, eller på ”Reisetilbud” eller ”Kataloger” for å først se her hva de kan tilby. Over listen kan du søke på enten reisetema eller land og se hvilke reiseselskaper som da er aktuelle.

Å søke ved hjelp av denne listen er bare én måte du kan finne reiser på hos Travelmarket. De samme reisene finner du mer informasjon om når du bruker søkemotoren under Reiseforslag. Der kan du søke på en kombinasjon av land og reisetema og finne reiseselskapenes gode eksempler på bl.a. cruise, rundreiser, storbyferier, naturferier m.fl.

Du kan også søke reiser ved hjelp av søkemotorene for flybilletter, pakkereiser, hoteller, charterreiser og restplasser.

Hvis det bare er en flybillett du trenger anbefaler vi søkemotoren for Flybilletter. Den tråler over 800 flyselskaper og reisebyråers nettsider for å finne de laveste prisene. Flysøkemotoren har mange avanserte funksjoner som gjør det lettere for deg å finne akkurat den flybilletten du trenger.

Vår søkemotor for Pakkereiser søker også på tvers av mange forskjellige reiseselskaper for at du skal kunne finne den billigste eller mest passende reisen som inkluderer fly + hotell.

I søkemotoren for Charterreiser kan du finne de billigste charterturene på markedet. Vi henter inn reiser fra de store charterselskapene så du kan sammenligne prisene på ett og samme sted og finne reisen som passer deg best. Det kan være lurt å opprette en ”Charterprisagent” som holder øye med prisene for deg.

Søkemotoren for Restplasser fungerer på samme måte, men konsentrerer seg om reiser med kort tid til avreise. Ved å følge med på og sammenligne prisene fra charterselskapene her kan du ofte finne en svært billig sydenferie.

Hvis det bare er overnatting du mangler skal du vite at vår søkemotor for Hoteller finner priser fra over 200.000 hoteller verden over. Du kan filtrere og sortere søkeresultatet for å lettere finne hotellene som svarer til dine kriterier.

Når du er åpen for forskjellige løsninger på dine reiseønsker vil vi anbefale at du bruker søkemotoren på forsiden, for da inneholder ett og samme søkeresultat de beste prisene for både fly, fly+hotell og eventuelt charter, ja, til og med spesielle reiseforslag når det finnes noen.

Vanlige spørsmål

Hvor finner jeg reiseselskaper for bestemte land?

Velg land i boksen øverst på denne siden, så får du frem reisebyråer som arrangerer reiser til forskjellige land.

Hvor finner jeg reiseselskaper innen bestemte ferieformer?

Hvis du er ute etter en safarireise, kjør-selv-ferie eller noe helt annet, kan du se reisebyråer med slike reiser her.

Hvor finner jeg reiseselskaper med flybilletter?

Hvis du er ute etter flybilletter, anbefaler vi deg å bruke vår sammenligningstjeneste for flypriser. Du finner tjenesten her.

Hvor finner jeg reiseselskaper med charterreiser?

Hvis du er på utkikk etter en charterreise, kan du sammenligne priser fra mange forskjellige reiseselskaper her.Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Personvernsregler
Les vår personvernregler.