Mat i lufthavnen og på flyet – få tips her

Mat i lufthavnen og på flyet – få tips her

Travelmarket

Man kan bli helt sjokkert over prisene på mat og drikke i lufthavnen, og også på flyet når måltidet ikke er inkludert i billettprisen. Kvaliteten kan dessuten variere. Hvis du planlegger hva du vil spise på flyplassen og på flyet kan du spare penger og få bedre mat på reisen.

La være å kjøpe mat i lufthavnen

Mat på reisen

Hvis du har mulighet for å ta med deg en lekker matpakke og litt snacks hjemmefra sparer du en del penger rett før og på flyturen.

For å ikke bli fristet av alt som tilbys på flyplassen kan du eventuelt velge å spise godt før du drar hjemmefra. Vil du unngå utgifter til drikke også kan du ta med deg en tom vannflaske og fylle den med kaldt vann etter sikkerhetskontrollen.

Adgang til lounger

Lounge

Hvis du reiser med fly mange ganger om året og ønsker litt ekstra komfort på Gardermoen, ved mellomlandinger i Europa og på vei hjem fra lufthavner verden over, kan du bruke lounger. Om det koster noe å komme inn er avhengig av type lounge eller type kort som gir adgang, men når du først er inne er snacks/mat og drikke gratis.

Diners Club gir for eksempel adgang til hundrevis av flyplasslounger verden over. Et Diners-kort koster fra 695,- om året og det koster rundt 125 kroner per loungebesøk – med mindre du har opptjent gratis besøk.

Sammenlign og søk forbrukslån til reisen din her

Toppbilde (c) istockphoto / sturti
Jente med matpakke (c) istockphoto / RossHelen
Lounge (c) istockphoto / stock_colors

 Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Privacypolicy
Read our privacypolicy