Om Travelmarket

Formålet vårt er å hjelpe deg med å finne den beste reisen til den billigste prisen

Dette gjør vi ved å sammenligne priser fra mer enn 1 000 reiseselskaper. Vi sammenligner priser på flybilletter, charterreiser, pakketurer og restplasser, hoteller og andre typer reiser.
Travelmarket.no er IKKE et reisebyrå, og vi selger hverken flybilletter eller reiser – du finner reisen på travelmarket.no, og blir så sendt videre til et reiseselskap hvor du kjøper reisen.
 

Vi lover alltid å vise deg den billigste prisen

Vi viser ALLTID de billigste reisene og flybillettene øverst i søkeresultatene – og en reiseleverandør kan IKKE betale for å få bedre plassering i søkeresultatene.
Vi legger ALDRI gebyrer eller andre ekstra beløp til på toppen av prisene vi mottar fra flyselskaper og reisebyråer.
Vi hever ALDRI prisene i resultatene våre via cookies eller annen teknologi, målet vårt er alltid å vise deg den billigste prisen.
Vi tilbyr deg dessuten en refusjonsordning på flybilletter (les mer nedenfor)
 

Det er trygt å bruke oss

Travelmarket.no ble grunnlagt i Danmark i 1996 og var den gang verdens første reisesøkemotor. Vi er 100 % danskeide og ligger i Vejle. Vi har vært i Norge siden 1998.
I 2018 ble vi anbefalt av Forbrukerrådet TÆNK i Danmark.
Vår direktør, Ole Stouby, er en av Nordens ledende reiseeksperter og er ofte sitert i danske, svenske og norske medier - Se eksempler her
Når du sammenligner priser på flybilletter på travelmarket.no, unngår du å bli lurt av falske reisebyråer. Vi velger ut og godkjenner hvert enkelt reisebyrå som skal inkluderes i prissammenligningen vår.
 

Det er gratis å bruke oss

Travelmarket sammenligner priser på flybilletter, hoteller, charterreiser, restplasser, storbyferier og temareiser.
Vi gjennomsøker markedet for deg og sender deg videre til reiseselskapets hjemmeside, hvor du bestiller og betaler reisen.
Vi får en inntekt per klikk eller bestilling fra reiseselskapene, og i tillegg tjener vi penger på bannerannonser. Men det blir reisen selvfølgelig IKKE dyrere av.
Det er faktisk noen flyselskaper vi ikke får inntekt fra, men som vi likevel har valgt å inkludere i søkeresultatene våre. Det gjør vi så du kan være sikker på å finne de billigste flybillettene på markedet!
Samtidig er prissammenligningssiden vår helt gratis å bruke.
 

Refusjonsordning på flybilletter

Travelmarket tilbyr en refusjonsordning på flybilletter, slik at du kan være sikker på at du får markedets billigste flybillett når du bestiller.
Refusjonsordningen innebærer at vi refunderer deg prisforskjellen hvis du senere finner flybilletten som du bestiller via travelmarket.no, billigere et annet sted på internett. Les mer her
 

Vil du vite mer?

Hvis du vil vite mer om Travelmarket, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Skriv til oss på info@travelmarket.no.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.