Kontakt oss

Travelmarket sammenligner priser på reiser

Med bare ett søk kan du få oversikt over tilbudet av flybilletter og reiser i markedet. Du sammenligner priser hos oss, men kjøper reisen hos de forskjellige reiseselskapene, ikke hos Travelmarket.

Vi kan derfor ikke hjelpe deg personlig med å finne reiser eller reiseselskaper, eller svare på praktiske spørsmål vedrørende reiser. Men nedenfor gir vi deg litt veiledning, slik at du vet hva du skal gjøre.

De vanligste spørsmålene

Jeg har funnet en reise som jeg ønsker å kjøpe
Når du har funnet en reise på Travelmarket, klikker du deg videre til reiseselskapets nettsted, hvor du bestiller og betaler for reisen online. Du kjøper ikke reisen av Travelmarket.

Jeg har funnet og kjøpt en reise online, og jeg har et spørsmål
Du vil motta en e-post med bekreftelse på reisen og en elektronisk billett fra reiseselskapet. Her fremgår kontaktopplysningene til reiseselskapet som har solgt billetten. Det er dette reiseselskapet du skal kontakte hvis du har spørsmål om reservasjonen din.

Jeg har funnet en feil pris på Travelmarket
Travelmarket innhenter og presenterer priser fra mer enn 1000 forskjellige reiseselskaper, og i sjeldne tilfeller mottar vi dessverre feil priser fra reiseselskapene.
Dersom du oppdager en prisfeil, vil vi gjerne høre fra deg. For å identifisere og deretter rette feilen, trenger vi konkret informasjon om reisen, avreise- og hjemreiselufthavn, reisedatoer, reiseselskapets navn og selvfølgelig beskrivelse av selve feilen. Skriv til oss på info@travelmarket.com.

Skriv til oss

Hvis du har andre spørsmål – eller bare ønsker å komme i kontakt med oss, er du alltid velkommen til å skrive til oss.
Skriv til oss på e-postadressen: info@travelmarket.com.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.