Sammenlign hotell

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Finn hotellet på Travelmarket

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

På Travelmarket.dk hjelper vi deg med å finne det billigste hotellet til reisen. Vi søker blant mer enn 200 000 hoteller fra alle de store hotellnettsidene.

Det er ikke alltid lett å finne billige hoteller
Dessverre er det ofte vanskelig å finne de billigste og beste hotellene på internett. Det vil vi hjelpe deg med via vår hotellsøkemotor, som er basert på en sammenligningstjeneste som hvert år har flere hundre millioner brukere.

Du bruker hotellsøkemotoren ved å fylle ut feltene over. Skriv inn hvor du vil dra, når du skal reise og antall reisende som skal være med. Deretter trykker du på ’søk’, og søket er i gang.

Videre kan du sortere hotellene etter pris, avstand til sentrum eller etter antall stjerner på de forskjellige hotellene. Du kan også lese beskrivelser av hotellene og slik raskt velge riktig hotell.

Søk og finn de billigste og beste hotellene

Hvordan finner jeg de billigste hotellene På Travelmarket.dk hjelper vi deg med å finne det billigste hotellet til reisen. Her kommer noen gode råd som kan hjelpe deg med å finne billigere hoteller og få mer ut av oppholdet på hotellet.

  • Reis utenom høysesongen - det er billigere
  • Bestill i siste øyeblikk - det er en sjanse å ta, men noen ganger er det billigere
  • Bestill i god tid - for det største utvalget, og noen ganger for spesielle rabatter
  • Sjekk hva som er inkludert i prisen, f.eks. frokost, WiFi eller parkering
  • Spør etter en oppgradering - det verste svaret du får er et nei
  • Bo utenfor sentrum - du kan ofte spare mye
Hvilket hotell skal jeg velge?
Det kan være vanskelig for oss å si noe om hvilke hoteller som passer til akkurat deg. Noen foretrekker veldig billige hoteller for å kunne bruke penger på andre fornøyelser. Andre setter pris på luksus, og bor på gode hoteller der de bruker tiden på å slappe ordentlig godt av.

Uansett hvilket behov du har, finner du det beste tilbudet i vår søkemotor. Du kan for eksempel velge å kun sammenligne priser på 5-stjerners hoteller, eller å kun søke på hoteller til under kr. 299. Det er alltid noe til enhver smak.

En god idé er å lese anmeldelser (gjestevurderinger). Hoteller med 3 stjerner og veldig høye gjestevurderinger er ofte bedre å bo på enn 4- eller 5 stjerners hoteller med dårlige gjestevurderinger.

Se på både antall stjerner og gjestevurderinger

Vurder andre reisemåter
Det er ikke alltid det lønner seg å bestille flybillett og hotell hver for seg. Det er alltid verdt å sjekke om du kan få en billigere reise via et reisebyrå. Noen ganger har reisebyråene forhandlet frem spesielle avtaler med hoteller, og kan gi deg et ordentlig godt tilbud, spesielt hvis det er en del av en pakkereise.

Du kan søke etter pakkereise med fly og hotell her og skal du på solferie, kan du søke etter charterreiser her og søke etter avbestillingsreiser her.

Husk også flybilletten
Hvis du er på jakt etter et hotell langt hjemmefra, er du muligens også på jakt etter en flybillet. I flysøkemotoren her på Travelmarket.dk, søker vi på mer enn 1 000 reisebyråer og reisehjemmesider for å finne de billigste flybillettene. I søkemotoren kan du finne billige flybilletter som passer til ditt hotell.

Lykke til med å finne riktig hotell.

Populære byer

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.