Berlin

Hotell i Berlin

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Bo billig i flotte Berlin

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

Berlin er hovedstaden i Tyskland og ligger i landets nordøstlige del. Byen kombinerer glamorøs eleganse med realistisk street cred som ikke kan sammenliknes med noe annet sted i verden.

Dette resulterer i en uvanlig kombinasjon av kulturelle kunstgallerier, musikklubber, fine spisesteder og etnisk street food. Takket være Berlins enorme mangfold tilbys det stor variasjon i forhold til innkvarteringsmuligheter som strekker seg fra billige hoteller til luksushoteller.

Uansett hva du foretrekker vil dine behov bli tilfredsstilt i Berlin. Hvis du elsker å shoppe, finnes det blant annet er stort søndagsloppemarked i Mauer Park. Du kan også besøke det største stormagasinet i Europa – KaDeWe eller Prenzlauer Berg hvor du finner alt mulig innen vintage. Kulturelskere kan besøke den UNESCO-vernede museumsøya med fem forskjellige museer, DDR-museet som tilbyder et innblikk i fortiden og det kunstneriske Bauhaus museet.

Finn et billig hotell i Berlin
Hvis du vil bo nært alle attraksjonene midt i sentrum, kan det bli en liten utfordring å finne et billig hotell i Berlin. Du bør heller se etter hoteller litt utenfor selve midtbyen hvor du får mer for pengene. Det er enkelt og billig å reise inn til sentrum med offentlig transport.
Prisnivået på hoteller i Berlin er generelt lavere enn i Norge og det er derfor gode muligheter for å kunne nyte et prisvennlig hotellopphold i Berlin.

Lei sykler
Familier bør benytte seg av muligheten for å leie sykler og utforske byen, oppleve underverkene i Zoologischer Garten & Aquarium og se en film om kvelden på utendørskinoen på Kulturforum Potsdamer Platz.

Berlin har en utrolig historie og en tur til Berlin vil ikke bli komplett uten å gå tilbake i tiden og oppleve byens historiske steder. Jüdisches Museum forteller historien om Berlins jødiske samfunn, Holocaust monumentet er et oppsiktsvekkende minnesmerke om landets tidligere tragiske hendelser og Berlinmuren forteller en dyp historie som garantert vil overvelde deg.

Uansett hvordan du velger å tilbringe ferien bør du sette av litt tid til å smake på byens deilige og karakteristiske currywurst og besøke en av byens fantastiske 24-timers nattklubber hvor du kan danse til solen står opp, før du vender tilbake til ditt rimelige hotell i Berlin og nyter en velfortjent og deilig søvn.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.