Paris

Hotell i Paris

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Bo billig i vakre Paris

Paris, Frankrikes kosmopolitiske hovedstad, er verdenskjent for sine fantastiske shoppingmuligheter, utmerkede restauranter og fascinerende kulturelle hot-spots som tiltrekker seg besøkende fra hele verden som alle er ivrige etter å nyte sin egen parisiske opplevelse.

Eiffeltårnet og andre severdigheter

Paris mest kjente landemerke er uten tvil det ikoniske Eiffeltårnet som strekker seg 324 meter opp i himmelen, men det er ikke det eneste som byen har å tilby. Louvre kunstgalleri – som blant veldig mye annet huser verdensberømte Mona Lisa, Triumfbuen - med sine krigsskildrende relieffer, Notre Dame - en av verdens mest overveldende gotiske kirker og Sacre Coeur - en flott hvit basilika som ligger på byens høyeste punkt, er alle fremtredende i Paris sightseeing-guider. Men du trenger ikke nødvendigvis å være kulturelsker for å nyte en tur til Paris - byen har like mange humorforestillinger, avslappende parker og familievennlige aktiviteter som den har museer og historiske attraksjoner, noe som gjør byen til et flott reisemål for alle.

Paris – også et budsjettreisemål
Hvis du trodde at Paris kun var for reisende som har råd til å strø om seg med penger, må du tro om igjen. Du kan finne mange billige hoteller i Paris, hvis du bare vet hvor du skal lete. Hvis du vil bo i sentrum av alle begivenhetene kan du overveie å bo på et vandrerhjem eller herberge i bysentrum. Men hvis du ikke har noe i mot å hoppe på metroen for å komme deg inn til sentrum vil du oppdage at det finnes mange billige hoteller i Paris litt unna sentrum.

Disneyland og overnatting
Det er umulig å snakke om Paris uten å nevne den berømte fornøyelsesparken Disneyland Paris. Den ligger i utkanten av det østlige Paris, i Marne-la-Vallée og er den mest besøkte attraksjonen, ikke bare i Paris, men i hele Europa. Hvis du gjerne vil bo i Paris og besøke både denne populære fornøyelsesparken og byens attraksjonsrike sentrum, vil du finne rikelig med billige hoteller i Paris' ytterområder, halvveis mellom bysentrum og parken.

En god måte å finne billige hoteller i Paris på er å bruke søkemotoren her på Travelmarket. Når du legger inn dine ønsker og trykker søk vil vår søkemotor sette i gang og finne billige hoteller i Paris til deg.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.