Madrid

Hotell i Madrid

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Bo billig i Madrid

Det mest bemerkelsesverdige ved Madrid er gjerne byens museer og kunstgallerier. Pradomuseet, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza museene er tilsammen kjent som Madrids "gylne trekant" og huser et vell av mesterverk fra noen av de beste kunstnerne i verden noensinne.

Ikoniske Gran Via er også et sted som du ikke vil gå glipp av. Her finnes det en rekke butikker, kaféer, barer, restauranter, et kasino og et utvalg av rimelige leiligheter i Madrid. Dette er en bydel som alltid byr på pulserende energi og liv.

Madrid ligger midt i Spania og er landets hovedstad og største by. Selv om byen er et viktig europeisk forretningssentrum med regjeringsbygninger, kontorer og shoppingsentre, tiltrekker den seg også et stort antall internasjonale turister hvert år som reiser til byen for å beundre de kulturelle og historiske severdighetene og benytte seg av Madrids billige hoteller. Med så mye å tilby er det ikke rart at byen er så populær som den er.

Familier og besøkende som er på jakt etter moro bør besøke Madrid Zoo som huser et stort antall dyrearter, El Retiro Park med sine vakre statuer og fontener, El Rastro som er et gigantisk loppemarked og begivenhetsrike Parque Warner Madrid fornøyelsespark.

Mens du er i byen bør du prøve den lokale maten og med et så stort utvalg av billige og hyggelige kaféer samt ekstravagante luksusrestauranter vil du garantert finne et perfekt sted å spise etter ditt budsjett og din smak.

Siden byen imøtekommer alt fra internasjonale turister som har reist halve jorden rundt for en enestående ferie til forretningsfolk som kommer fra en nærliggende by, er byens hoteller like varierte som byens spisesteder.

Finn et billig hotell i Madrid
Uansett om du leter etter et billig hotell i Madrid eller foretrekker noe mer luksuriøst, vil du garantert finne et hotell som vil tilfredsstille dine behov.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.