Billige flybilletter til Madrid

Billige flybilletter til Madrid

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Madrid

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
7. des 10. des
OSL
MAD
MAD
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 937,- Velg
11. jan 14. jan
OSL
MAD
MAD
TRF
Ryanair 1 stopp
Ryanair 1 stopp
Fra kr. 1 231,- Velg
1. des 3. des
TRF
MAD
MAD
TRF
Ryanair 1 stopp
Ryanair 2 stopp
Fra kr. 1 367,- Velg
14. des 17. des
OSL
MAD
MAD
OSL
Brussels Airlines 1 stopp
Swiss 1 stopp
Fra kr. 1 395,- Velg
13. des 17. des
OSL
MAD
MAD
OSL
Brussels Airlines 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 1 537,- Velg
15. des 17. des
OSL
MAD
MAD
OSL
Iberia Direkte
Iberia Direkte
Fra kr. 2 044,- Velg

Finn din flybillett til unike Madrid

SPANSK SJARME: Hvis du er på jakt etter en allsidig storbyferie, er en flybillett til Madrid en god start, for den spanske hovedstaden har alt.
Som en drivkraft midt på den iberiske halvøya ligger Spanias hovedstad, Madrid.

Det er en kosmopolitisk by som kombinerer den mest moderne infrastrukturen med sin historiske kulturarv. Madrid er en økonomisk finansgigant med en arv fra århundrer av spennende historie.

Kong Filip II gjorde Madrid til hovedstad i 1561 i sitt enorme imperium. Det historiske sentrumet er kjent som Madrid Los Austrias, en tydelig henvisning til Østerrikes Habsburg monarker. Den spektakulære Plaza Mayor ble innviet i 1620 og er en av de mest populære og typiske steder i Spania. Den spanske fortiden som ufattelig rik kolonimakt i det 16. og 17. århundre, ses tydelig her i all sin prakt.

Hvis du vil videre rundt i Spania, kan det anbefales å velge ”flere stopp” på Travelmarkets reisesøkemotor i stedet for ”tur/retur”. På den måten kan du legge til flere flyruter til din reise. Det er en svært enkel måte å planlegge.

Kultur og museer
Nær Plaza Mayor er det et område som er kjent som «aristokratisk sentrum» med det kongelige palasset som kronen på verket.

Det er en imponerende bygning fra det 17. århundre oppført i en blanding av barokk og klassisistisk stil.
Tett på slottet ligger plassen Plaza de Oriente, operahuset Teatro Real og den moderne katedralen La Almudena som ble innviet av pave Johannes Paul II i 1993.
Rundt plassen Puerta del Sol finner turister en rekke butikker og «Paseo del Arte». Navnet «kunstruten» viser til de mange verdenskjente museer, palasser og hager.
Kunst og kultur spiller en sentral rolle i Madrids kulturelle liv. Hovedstaden har over 60 museer som dekker alle områder av menneskelig viten.

Høydepunkter er Prado museet, et av verdens viktigste kunstgallerier, og Thyssen-Bornemisza museet med over 800 malerier som spenner fra primitive flamske kunstnere til avantgarde. Eller hva med en tur i Reina Sofía, det nasjonale kunstsenteret for moderne spansk kunst med verker av Picasso, Joan Miró, Salvador Dalí og Juan Gris? Det kan anbefales!

Madrids omfattende og vakre, vedlikeholdte parker og hager er skjønne, grønne pustehuller for innbyggere og besøkende. Her kan man nyte solen eller gå en tur. Madrid er en av de grønneste hovedstedene i Europa.
Dagtimene tilbyr allsidig underholdning fra tradisjonell utendørsdans og populære festligheter til San Isidro tyrefekterfestival. Alt sammen omkranset i en duft og et sprudlende fargebombardement som bare finnes i Spania.

Madrids internasjonale flyplass mottar hver eneste uke over 1000 fly fra hele verden. Byen besøkes av mange turister som vil på storbyferie, men også konferansedeltakere strømmer gjennom flyplassen og ut til de to store konferansesentrene og til det moderne messesenteret i Campo de las Naciones.

Flybilletter til Madrid kan fås gjennom en rekke forskjellige flyselskaper. På travelmarket.no kan du søke etter både lavprisselskaper og tradisjonelle flyselskaper og det er en god ide å sammenligne prisene.

Natteliv og opplevelser
Som en av de mest ettertraktede byene for storbyferier overhodet, har feriegjestene naturligvis en forventning om et sprudlende natteliv – og det har Madrid!
Den spanske lidenskapen for livet gir seg utslag i flotte konserter, utstillinger, balletter, teaterforestillinger og filmforevisninger. Turister kan oppleve alt i Madrid.
Naturligvis er det også mulig å nyte og smake på et bredt utvalg av de beste spanske og internasjonale kjøkkenene.
Madrids livlige natteliv med populære barer og friske puber er en annen viktig attraksjon i Spanias hovedstad. På grunn av byens kosmopolitiske og internasjonale synlighet er det en mangfoldighet og atmosfære uten sammenligning. Her er det barer, puber, nattklubber og flamencohaller for enhver smak.

På Travelmarkets søkemotor kan du selvsagt søke returbilletter og enkeltbilletter til deilige Madrid.

De mest populære lufthavnene i Spania

Populære reisemål i Syd-Europa

Finn reisen til Madrid her

Les mer på bloggen vår