Billige flybilletter til Spania

Billige flybilletter til Spania

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Spania

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.
Bedøm reisemålet (187 bedømmelser)
4.6

Vi elsker Spania!

Om det er de praktfulle sandstrendene, den utrolig deilige maten, de lidenskapelige spanjolene som elsker livet, fotballen, rødvinen, den vakre naturen, kulturlivet eller de flotte storbyene, så er vi nordboere helt betatt av landet. Og det med god grunn!

Madrid – livsnytelse, kunst og vakre bygninger

Kongebyen og hovedstaden Madrid er fantastisk å besøke. Du får se store og utrolig vakre bygninger i gater med trær som står og pryder veiene. Små kaféer der du kan sitte og nyte en tallerken med lekre tapas og et glass spansk vin, mens de lokale koser seg ved bordene rundt deg. Flotte butikker med klær, bøker eller lokalt produserte produkter.

Men her finner du ikke de store severdighetene som i Barcelona, Roma eller Athen.

Madrid har til gjengjeld en helt egen stemning av en dynamisk storby – en by som hele tiden utvikler seg, følger med i tiden, men hvor man også lever livet og nyter nuet.

Her finnes utallige små og store kunstgallerier, med Prado-museet som en verdensberømt kunstperle. Her er haute couture og motebevissthet som ingen andre steder i Spania, og her finnes hippe nattklubber der du kan kose deg ut i de små timer.

Besøk Madrids flotte kongeslott, den store plassen Plaza Mayor eller et av de morsomme markedene der du kan kjøpe all verdens suvenirer.

Skynd deg å kjøpe billige flybilletter til Spania og opplev Spanias praktfulle hovedstad.

Barcelona – strender, spennende arkitektur og fantastisk gjestfrihet

Catalonias hovedstad, Barcelona, er en av nordmenns absolutte favorittbyer i verden. Men her er da også alt helt fantastisk!

Byen ligger rett ved Middelhavet, og derfor kan du kombinere et herlig strandliv med fantastiske kulturopplevelser mens du ferierer.

Barcelona er en driftig og levende storby der ”det gode liv”, skjønnhet, glede og kvalitet er i høysetet.

Her finner du de mest fantastiske restauranter og kaféer med den lekreste maten. Her er storslått arkitektur som eksperimenterer og skaper nye idéer: ikke minst er kirken Sagrada Familia, et av Gaudis arkitektoniske mesterverk, verdt et besøk. Her er markeder med grønnsaker og frukt som du aldri har sett i Norge. Og så er det fotball i verdensklasse her.

Barcelonas innbyggere er svært gjestfrie mennesker, og du blir tatt imot med åpne armer, som om du var en av deres egne.

Du må absolutt kjøpe en billig flybillett til Spania – du kan ikke få gjort det raskt nok.

Herlig strandliv på Spanias Costa-er

Er du ute etter en strandferie, er Spania et glimrende feriemål. Langs hele landets kyst er det helt fantastiske strender, og det er uansett om kystområdet heter Costa Brava, Costa Blanca eller Costa del Sol.

Calella på Costa Brava ligger i et område med mange små bukter med de skjønneste sandstrender og rent badevann. Her blir fiskebåtene trukket opp på stranden om ettermiddagen og det er en veldig hyggelig stemning i den moderne byen med alle butikkene, restaurantene og barene. Det er veldig naturskjønt i fjellene som omgir byen, så det er en god idé å leie en bil og kjøre ut og oppleve området utenfor Calella.

Alicante er en av Spanias storbyer, og beliggenheten på Costa Blanca gir feriegjestene gode muligheter til shopping, severdighetsbesøk og storbyliv blandet med badeferie. Du må absolutt besøke byens gamle bydel og den flotte borgen når du er på ferie her. Og hvorfor ikke nyte en god middag på en av Alicantes fine restauranter for å avslutte en herlig dag med byens fargerike natteliv?

Malaga på Costa del Sol er en fantastisk feriedestinasjon hvis du liker badeferier. Her er det både et herlig byliv med museer, historiske bygninger, glimrende shoppingmuligheter og gode spisesteder. Og så er stranden og havet noe eget for enhver strandelsker. Det er utallige strandaktiviteter for barn og barnslige sjeler, og liker du god, avslappende tid med familien, er Malaga noe for deg.

Billigste reise funnet på Travelmarket for Spania: Oslo til Alicante 12. desember til 20. januar fra kr. 366,-

De mest populære lufthavnene i Spania

Populære reisemål i Syd-Europa

Finn reisen til Spania her

Finn inspirasjon til Spania her

Les mer på bloggen vår