Panoramautsikt over en folksom strand med parasoller, flankert av fjell.

Billige flybilletter til Malaga, Costa del Sol

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Malaga, Costa del Sol

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
5. aug 12. aug
TRF
AGP
AGP
TRF
Norwegian Air Direkte
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 562,- Velg
9. sep 16. sep
OSL
AGP
AGP
OSL
Air France 1 stopp
Air France 1 stopp
Fra kr. 1 626,- Velg
17. mar 28. mar
OSL
AGP
AGP
OSL
KLM 1 stopp
KLM 1 stopp
Fra kr. 1 630,- Velg
18. feb 18. mar
OSL
AGP
AGP
OSL
KLM 1 stopp
KLM 1 stopp
Fra kr. 1 677,- Velg
2. sep 16. sep
TRF
AGP
AGP
TRF
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 1 687,- Velg
1. nov 20. nov
OSL
AGP
AGP
OSL
KLM 1 stopp
KLM 1 stopp
Fra kr. 1 695,- Velg

Malaga

Vil du ned til varmen, og finne billige flybilletter til Malaga? Da vil du finne billettene her i vår søkemotor.

På et lite øyeblikk søker vi gjennom mer enn 800 sider, for å finne den billetten du leter etter. Du vil derfor enkelt og raskt finne det selskapet som har den billigste flybilletten.

Etter du har tastet inn dine kriterier, klikker du bare på ”søk”, og på et lite øyeblikk vil du få opp en liste over alle selskapene som tilbyr en billett for ønsket strekning.

Når du skal finne din billige flybillett til Malaga, har du sannsynligvis noen krav, som for eksempel hvor lang tid reisen skal ta, hvor mye billetten skal koste osv. Alle disse kriteriene kan enkelt justeres i menyen til venstre. Deretter endres resultatet til å passe med dine ønsker. Prisene på flybilletter kan svinge mye, og priser på flybilletter til Malaga er intet unntak. Vi har derfor utviklet ”prisagenten”, slik at du ikke behøver å sjekke priser daglig.

Når du melder deg på prisagenten, vil du automatisk få beskjed i din innboks, når det kommer en billigere billett enn den prisen du har angitt.

Ofte vil det umiddelbart se ut til at lavprisflyselskapene har den laveste prisen, og derfor kan det være fristende å tro at det er den endelige prisen. Men det er som regel ikke sluttprisen som blir angitt. Vi har derfor en gebyrberegner som gjør det mulig å se den endelige pris inklusiv for eksempel gebyrer for bagasje, setereservering eller bruk av kredittkort. Ofte mener man at servicegebyrer som dette burde vært inkludert i billettprisen, da det ikke er noe ekstraordinært ved billetten. Men for å sikre seg mot ubehagelige overraskelser, kan det anbefales å bruke gebyrberegneren.

Det er mange gode grunner til at Malaga er et populært reisemål. Costa Del Sols hovedstad, Malaga, byr på mange gode opplevelser både på og ved havet, og under den varme solen. Men et pulserende natteliv, cafeer og vakre kulinariske opplevelser på restaurantene, er også med på å tiltrekke mange turister.

Mikser man de gode opplevelsene med et klima som neppe kan bli bedre, har man oppskriften på en perfekt feriedestinasjon. Her er det hele 320 dager i året med solskinn. Og med så varme somre og milde vintre, mener mange at Malaga er byen hvor den varmeste vintertemperaturen finnes i Europa. Og ser man på gjennomsnittstemperaturen ligger den på 18,5 grader.

Etter du har funnet dine billige flybilletter til Malaga, kan det være lurt å planlegge hvilke opplevelser du eller dere ønsker å få med dere på ferien. Man kan blant annet besøke Picasso-museet. Malaga er nemlig byen hvor Picasso ble født, og det er derfor ganske så spesielt å oppleve dette museet, og føle hvordan hans kunst blir tatt ekstra alvorlig i denne byen. Det er også massevis av andre opplevelser som man bør få med seg i Malaga, sørg derfor for at du ikke går glipp av noe.

De mest populære lufthavnene i Spania

Populære reisemål i Syd-Europa