Charterreiser til Malaga, Costa del sol

Charterreiser til Malaga, Costa del sol

Billige reiser til Málaga

Verdenskjente Malaga

Bedøm reisemålet
4,5
(73 bedømmelser)
Den populære feriebyen Malaga byr på klassisk og koselig havnebysjarm ved det varme Middelhavet i Sør-Spania. Malaga kan skilte med en rekke praktfulle strender hvor dovne bølget skyller inn over den knitrende sanden.

På Malagas sjarmerende havn kan du nyte lokal vin, fersk fisk fra havet og tapas i solnedgangen, og i de brosteinsbelagte gatene vil du finne mange nye museer og gallerier.

Malaga er en perfekt ferieby hvor alle behov kan kombineres og oppfylles. Malagas gamle bydel byr på historiske og kulturelle severdigheter, strender for nytelse og avslapning, natur for aktive fornøyelser og et fantastisk natteliv med flotte fester. Med en charterreise til solrike Malaga kan drømmeferien bli en realitet.

Malaga by
Livet i Malaga er sentrert rundt strendene samt den vakre havnen hvor utendørskafeer, butikker og promenaden sørger for stemning, liv og glede. I de senere årene har Malaga gjennomgått en blomstrende utvikling og byen er i dag et strålende eksempel på det moderne blandet med det tradisjonelle og klassiske Spania.

Fra den tradisjonelle og historiske tid vil du finne byens enestående katedral som faktisk aldri ble fullført på grunn av uenigheter om dens arkitektoniske design. I dag glitrer den derfor med sin blanding av forskjellige stilarter. På høyden over Malaga ligger det et historisk og unikt eksempel på den vakre arabiske kulturens innflytelse på Malaga: det overdådige slottet Castillo de Gibralfaro.

Livet i Malaga
Ved strendene og havnen og i de små koselige gatene vil du finne en rekke elegante, klassiske og prisgunstige tapasbarer. De fleste steder serverer gratis tapas med de to første drikkevarene, noe som er spesielt hyggelig for reisende på budsjett. Om kvelden fylles tapasbarene med mennesker, musikk og vin, og du kan merke at den hyggelige feststemningen så smått er i gang.

På Malagas kritthvite sandstrender vil du finne aktivitetssentre som tilbyr dykking og liknende.

Malaga er et paradis.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.