All Inclusive-reiser til Costa del Sol

All Inclusive-reiser til Costa del Sol

Billige All Inclusive reiser til Costa del Sol

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Costa del Sol

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Stavanger Sola

  • Trondheim Værnes

  • Oslo, Sandefjord (Torp)

Marconfort Griego Hotel
Marconfort Griego Hotel Dobbeltsenger 1 eller 2 STANDARD
Torremolinos 3. apr fra Oslo 7 netter
All Inclusive
8 395,- Velg
Marconfort Griego Hotel
Marconfort Griego Hotel Rom (utsikt over bassenget)
Torremolinos 17. mar fra Oslo 7 netter
All Inclusive
8 659,- Velg
Puente Real
Puente Real Dobbeltsenger 1 eller 2 STANDARD
Torremolinos 1. apr fra Oslo 7 netter
All Inclusive
9 495,- Velg
Hotel Puente Real
Hotel Puente Real Dobbeltrom
Torremolinos 1. apr fra Oslo 7 netter
All Inclusive
9 585,- Velg
Marconfort Griego Hotel
Marconfort Griego Hotel Rom (utsikt over bassenget)
Torremolinos 17. mar fra Stavanger Sola 7 netter
All Inclusive
9 616,- Velg
Puente Real
Puente Real Dobbeltsenger 1 eller 2 STANDARD
Torremolinos 3. apr fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
9 895,- Velg
Marconfort Griego Hotel
Marconfort Griego Hotel Rom
Torremolinos 8. mar fra Oslo, Sandefjord (Torp) 7 netter
All Inclusive
11 838,- Velg
Marconfort Griego Hotel
Marconfort Griego Hotel Trippel MED TERRASSE
Torremolinos 16. mar fra Stavanger Sola 7 netter
All Inclusive
11 995,- Velg
Marconfort Griego Hotel
Marconfort Griego Hotel Trippel MED TERRASSE
Torremolinos 16. mar fra Bergen Flesland 7 netter
All Inclusive
12 145,- Velg
Marconfort Griego Hotel
Marconfort Griego Hotel Tremannsrom med terrasse
Torremolinos 27. mar fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
12 305,- Velg
Hotel Puente Real
Hotel Puente Real Dobbeltrom
Torremolinos 20. mar fra Stavanger Sola 7 netter
All Inclusive
14 966,- Velg
Best Benalmadena Hotel
Best Benalmadena Hotel Dobbeltrom (1 - 2 Senger)
Benalmadena 25. mar fra Oslo 7 netter
All Inclusive
15 445,- Velg
Marconfort Griego Hotel
Marconfort Griego Hotel Rom
Torremolinos 8. mar fra Bergen Flesland 7 netter
All Inclusive
15 856,- Velg
Bedøm reisemålet (26 bedømmelser)
4.7

Costa del Sol med All Inclusive

Alle som elsker ferie, sol og strand har nok hørt om Solkysten eller Costa del Sol. Dette er stedet hvor Andalucia møter Middelhavet og hvor det tilbys flotte muligheter for en deilig og avslappet ferie med Costa del Sols gode utvalg av All Inclusive hoteller.

Vi nordmenn er vel vitende om at Costa del Sol er stedet hvor solen danser og det er den heller ikke alene om, for Costa del Sol er full av fest og festligheter og det er lett å finne et livlig sted.

Det store området som er kjent som Solkysten strekker seg helt fra Almeria i nord til byen Traifa i sør. Byen Malaga er selve episenteret for turismen på Solkysten og de fleste reisende lander på Malaga flyplass før turen går videre ut til Costa del Sols vidunderlige verden.

Malaga er hovedstaden i provinsen Malaga og Andalucias nest største by med over 600.000 innbyggere. Det flotte været ser også ut til å ha smittet over på byens befolkning som er kjent for å være svært hyggelige og meget utadvendte. Byen er også kjent som Picassos fødested.

I tillegg til Malaga er mange reisende kjent med navnene og reisemålene Marbella, Fuengirola, Benalmadena, Nerja, Ben, Torremolinos og Estepona.

Vann, sand og liv
Solkysten er et tradisjonelt og velutviklet feriested hvor det tilbys en rekke aktiviteter og hoteller. Det er lett å finne All Inclusive reiser til Costa del Sol.

Den vakre stranden i El Bajondillo er Costa del Sol i et nøtteskall. Den myke sandstranden strekker seg ut mot Middelhavet og langs strandpromenaden ligger det en rekke gode barer og restauranter. Promenaden har forbindelse til havnen i Benalmadena hvor du vil finne et livlig natteliv, flotte butikker og deilige restauranter.

La Carihuela er sandstranden som strekker seg langs Torremolinos. Reis gjerne ut tidlig om morgenen og se landsbyen våkne til liv og kafeene åpne. Når man blir sulten kan man sette kursen mot de mange chiringuitos som er strandrestauranter som serverer alt det beste fra Middelhavet.

Torremolinos tilbyr også massevis av flotte butikker og et svært bra natteliv. Det er lett å forelske seg i Torremolinos på alle måter.

Hvis du er på jakt etter kjendiser, bør du ta turen til Puerto Banus. Her tilbys det glitter og glam. Ved marinaen ligger den ene milliondollar-yachten etter den andre. Havnebyen er spekket med førsteklasses kafeer, restauranter og barer. Og hvis du er opplagt for det, kan du avslutte dagen på La Comedia som er en av Puerto Banus eldste nattklubber.

Like ved Marbella ligger La Fontanilla som er en flott sandstrand med en vakker promenade. Stranden er litt mindre enn El Bajondillo og kan til tider bli nokså fullpakket. Men reis ut tidlig på dagen og du vil ha gode muligheter for å oppleve en herlig og mer uforstyrret atmosfære.

Nyt solen
Reisende som ønsker sol over hele kroppen og rett og slett ikke kan få nok av det varme solskinnet bør reise til Costa Natura som ligger vest for Estepona. Her kan man kvitte seg med alt av klær og tildekning, noe som ikke er tillatt andre steder. Costa Natura er kjent som Spanias naturiststed eller naturistkoloni nummer en, men husk solkrem – her skinner solen 325 dager i året!

Costa del Sol har så mange flotte strender at det nesten kan bli vanskelig å velge, men få av strendene er like perfekte som Cabopino ved Marbella. Stedets landemerke er et gammelt maurisk vakttårn som skaper et perfekt bilde sammen med stedets sanddyner og palmer.

Ved Marbella ligger også den vakre stranden Nikki som igjen tilbyr muligheten til å møte de rike og berømte. Her holder Europas jetsetliv til, men det er plass til alle på denne flotte stranden hvor besøkende møtes rundt solen og Middelhavet.

Fuengirola er et trekkplaster for mange skandinaver. Hovedattraksjonen er en syv kilometer lang sandstrand med flott utsikt utover det blå Middelhavet. Selvsagt tilbys det også her fest og festligheter og mange turister kommer tilbake igjen og igjen.

Opplev Solkysten
Costa del Sol kan tilby mer enn bare sol og strandferie. Mange reisende tar også en snartur til Marokko. Tanger by er full av eksotiske mennesker og basarene dufter av deilige krydderier.

Gibraltar fjellet som tilhører Storbritannia er også svært populært for reisende som ønsker å se litt mer enn bare strender. På Gibraltar kan du oppleve et miniatyr-England i det varme Andalucia, kjøpe taxfreevarer og se de spesielle apene som lever i flokker på fjellet.

Palasset Alhambra fra 1200-tallet er absolutt et besøk verdt. Stedet er utrolig vakkert og en utflukt til Alhambra, som ligger i Granada, er et must. Costa del Sol har det hele!

Charterreiser och reiser til Spania

Avreiselufthavner til Costa del Sol