Charterreiser fra Bergen Flesland

Charterreiser fra Bergen Flesland

Charterreiser fra Bergen Flesland

Reiser fra Bergen lufthavn Flesland

Bedøm reisemålet
4
(1 bedømmelse)
Bergen lufthavn Flesland er Vestlandets største flyplass og betjente seks millioner passasjerer i 2014.

Bergen lufthavn (BGO) drives av Avinor, og ligger på Flesland – 15 km. sør for Bergen. Flesland flyplass er Norges nest største. Og den betjener alle de viktigste destinasjoner i Norge, samt et utall internasjonale. I august 2017 åpnet den nye terminalen som blant annet tilbyr hurtigtog til Bergen sentrum (Bybanen).

Du kan kjøpe billetter til bybanen på dens egen app, eller i billettautomaten som du finner like ved bagasjebåndet på innland og utland.

Det går også mange avganger med flybuss fra tidlig om morgenen til sent på kveld. Reisetid er om lag 25 minutter.

Charterreiser fra Bergen lufthavn Flesland
Bergen lufthavn Flesland flyplass har svært mange charterflyvninger hele året gjennom. Populære destinasjoner er Alicante, Tenerife, Chania og Palma Mallorca. Men også andre charterreiser som til Birmingham, Manchester, London Gatwick og Madrid er populære.

I tillegg før det daglige internasjonale ruter til Amsterdam og København – to av de viktigste hubs for videre reiser over hele verden.

Andre reiser fra Bergen lufthavn
Flesland flyplass i Bergen er også en av Norges viktigste flyplasser for innenlandstrafikk. Og det går daglige flyvninger til destinasjoner som Oslo, Stavanger, Kristiansand, Trondheim og Tromsø. Men også til mindre byer i Vestlandsregionen som Førde, Molde, Florø, Østa/Volda og Ålesund.

Bergen lufthavn Flesland er en travel flyplass, og det kan være lurt å komme i god tid før avgang. Ved innlandsreiser er det innsjekking minimum en time før avgang, og for utland halvannen time.

Charterreiser fra Flesland flyplass stenger sine innsjekkingsskranker en time før avgang, så her må du beregne bedre tid.

Fasiliteter på Flesland flyplass
På Flesland flyplass finner du en rekke gode tilbud når det gjelder shopping og servering. Taxfree-butikken er åpen fra klokken 0415, og du finner et meget godt utvalg internasjonale merker. I tillegg finner du bokhandler, kiosker, barer og kafeer med et godt utvalg mat og drikke.

Det trådløse nettverket (WiFi) på Flesland kan brukes gratis i to timer.

Charterselskaper med avreise fra Bergen Flesland

Billige charterreiser med Detur
Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med Mixx Travel
Billige charterreiser med TripX
Billige charterreiser med TUI
Billige charterreiser med Tyrkiareiser
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.