En gruppe mennesker på kamelryggen krysser ørkenen ved solnedgang omgitt av gylne sanddyner.

Reiser til Marokko

Deilige barnevennlige strender, morsomme markeder, en spennende kultur, og en avslappende atmosfære. Er dette noe for deg, så reis til Marokko.

Billige reiser til Marokko

Fra Oslo

Fra Bergen

Billige reiser til Marokko

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Stavanger Sola

Al Jasira Hotel
Al Jasira Hotel Rom med balkong el. terrasse
Essaouira, Sør-Marokko 4. sep fra Oslo 7 netter
6 612,- Velg
Riad Noor Charana
Riad Noor Charana Standard dobbeltrom
Agadir, Sør-Marokko 13. aug fra Oslo 7 netter
10 129,- Velg
Riad Noor Charana
Riad Noor Charana Standard dobbeltrom
Agadir, Sør-Marokko 13. aug fra Stavanger Sola 7 netter
10 539,- Velg
Bedøm reisemålet (23 bedømmelser)
4.6

Vakre Marokko

Med hundrevis av kilometer med kystlinje mot det varme Atlanterhavet, verdensberømte byer som Casablanca, Marrakech og Rabat, solskinn og varme året rundt, svært lave priser og en vennlig, optimistisk og imøtekommende befolkning, er det nordafrikanske landet Marokko en av verdens mest mulighetsrike, fargerike og overraskende feriedestinasjoner.

Den marokkanske naturen strekker seg vidt: med gigantiske, frodige fjell, knusktørr ørken, kritthvite sandstrender, fossefall, laguner og grotter har Marokko et hav av vakre syn og spennende opplevelser i vente.

De marokkanske byene kommer i alle varianter. Med pulserende, livlige storbyer, sjarmerende, maleriske havnebyer, tradisjonelle landsbyer og perfekte småbyer ved stranden, har Marokko noe for enhver smak.

Med charterreiser til dette fantastiske landet har man en unik mulighet til å oppleve en ekte, upolert perle full av uendelige overraskelser. Reiser til Marokko tilbyr alt du kan drømme om.

Byene i Marokko

Det er vanskelig å velge mellom Marokkos byer. Romantiske, vakre Casablanca frister med sin rolige, avslappende atmosfære, mens Marrakech bare venter på å bli utforsket. Hovedstaden Rabat er en by i sin beste tid, og de mange strand- og havnebyene byr på krystallklart, lyseblått vann, svaiende palmer og vakre sandstrender. Det fine med Marokko er at man ikke kan velge feil – alle byer er fulle av liv, glede og fantastiske opplevelser. I Marrakechs medina-kvarter finner man Djemaa el-Fna, den viktigste markedsplassen i byen. På dagen kan man kjøpe alt på markedsplassen, og om kvelden fylles plassen av matboder og masse mennesker som er ute for å spise. Når man reiser til Marokko, er de fire gamle kongebyene Casablanca, Marrakech, Fez og Rabat definitivt verdt et besøk.

Marokkos natur

Den marokkanske ørkenen er et sant, naturlig under. Enten på kamelryggen eller i bil kan man på turer oppleve dette ensomme, vakre underet, hvor ordet stillhet får en helt ny mening. Marokko har også gigantiske fjell, hvorav de fleste befinner seg i fjellkjeden High Atlas, som strekker seg gjennom det meste av Marokko. I alle byer som ligger ved og rundt High Atlas finner man profesjonelle byråer som på vandre- eller sykkelturer kan vise deg de beste og vakreste stedene i fjellene. Det er aktiviteter for alle som reiser til Marokko.

Når du reiser til Marokko, oppdager du at Marokko er et land av muligheter, hvor bare fantasien setter grenser.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Marokko | Charterresor till Marocko

Charterselskaper med charterreiser til Marokko

  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TripX
  • Billige charterreiser med Ving