En gruppe mennesker rir på kameler gjennom en ørken ved solnedgang, med sanddyner i bakgrunnen.

Restplasser til Marokko

Billige reiser til Marokko

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Stavanger Sola

Riad Noor Charana
Riad Noor Charana Standard Twinrom
Agadir, Sør-Marokko 13. aug fra Oslo 7 netter
10 119,- Velg
Riad Noor Charana
Riad Noor Charana Standard Twinrom
Agadir, Sør-Marokko 13. aug fra Stavanger Sola 7 netter
10 539,- Velg
Atlas Essaouira & Spa
Atlas Essaouira & Spa Rom
Essaouira, Sør-Marokko 18. aug fra Oslo 7 netter
11 752,- Velg

Ofte stilte spørsmål om reiser til Marokko

Hva koster restplasser til Marokko?

Prisene for restplasser til Marokko varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 10 119,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til Marokko?

Restplasser til Marokko tilbys av Escapeaway, SOLFAKTOR, TripX og Ving.

Er restplasser til Marokko populære?

Ja, restplasser til Marokko er populære. Brukerne våre gir destinasjonen Marokko 4,5 / 5 stjerner.

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til Marokko?

Du kan reise til Marokko fra følgende flyplasser: Bergen Flesland, Kristiansand (Kjevik), Oslo, Stavanger Sola og Trondheim Værnes

Bedøm reisemålet (58 bedømmelser)
4.5

Finn en billig restplass til Marokko

Her på travelmarket.no finner du de billigste restplassreisene til Marokko. Du behøver kun å søke her, for å se alle tilbudene fra reisebyråene. Ved å angi noen få kriterier og klikke på ”søk”, vil vi vise deg hvilke reiser som er på markedet innenfor nettopp de kriteriene som du har angitt. Du kan derfor spare en masse tid i forhold til, hvis du skulle søke etter de beste tilbudene på alle reisebyråenes nettsider. Kort sagt, vi har gjort det så enkelt som mulig for deg å finne restplasser til Marokko.

Har du tidligere undersøkt en hel del om Marokko, men enda ikke besøkt landet? Er du fristet til å se hva det vil koste å reise til dette eventyrlandet? Skynd deg da og gjør et søk etter restplasser til Marokko i vår søkemotor.

Fra helt sør i Spania til Marokko er det kun en kort tur med fergen over Gibraltarstredet. Da kommer du til landet som er fylt med dufter, mystikk og farger. Bare man nevner navn på byer i Marokko, kan man nesten kjenne smaken og duften av krydder. Casablanca, Marrakesh og Tangier. Og Marokko gir nettopp en krydret opplevelse. Her kan du se en unik blanding av fargerike tepper, skinnvesker, myldrende markedsplasser og en spennende kultur.

Når dere har reist avgårde på en av de fristende restplassene til Marokko, vil dere bli møtt av store kontraster; Her møtes Europa med Afrika, og gamle tradisjoner møter det moderne byliv.

I den sjarmerende strandbyen Agadir blir det fem ganger daglig kalt inn til bønn. I handlegatene ser man en helt ny verden. Her er krydderihandlere, skopussere, slangetemmere, tatoverere og spisse tøfler. Som sagt, en helt ny verden, en unik og forførende verden.

Drar man til La plage d’Agadir, som er en 10 km lang strand ved Agadir, vil man kunne nyte en dag uten stress fra selgere eller massevis av andre turister. Her er det som regel rimelig fredelig og rolig. Det er mulig å leie både vannski og surfebrett. Og enda lengre sør kan man leie kameler og hester.

Mange nordmenn bruker ofte ferien på å besøke Spania. Det er det jo selvfølgelig mange gode grunner til, blant annet fordi det ikke ligger så langt fra Norge og at det derfor vanligvis er mulig å finne ordentlig billige flybilletter. Men mange tenker ikke over, at Marokko ligger like nedenfor Spania og byr på en helt annen verden enn Spania. Derfor kan det varmt anbefales å søke etter restplasser til Marokko, og velge å tilbringe ferien der, som et alternativ til f.eks. en ferie i Spania.

Den innlysende fordelen ved å velge en restplass, er jo, at man kan få reisen til en billigere pris enn normalt. Og det er da også den primære årsaken til, at man velger en restplass. Men en annen og ikke ubetydelig fordel er, at man ikke behøver å planlegge akkurat hvilken uke av ferien man vil bruke på en utenlandsreise. Hvis den norske sommeren skulle vise seg fra sin beste side, hvorfor ikke da utnytte den, i hvert fall bare for en del av ferien?

Restplasser til Marokko er under alle omstendigheter en hit blant de fleste, unge som eldre, så det er bare å finne en som matcher akkurat det dere ønsker.

Travelmarket.no ønsker dere en riktig god reise!

Finn en billig restplass til Marokko

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Marokko | Sista Minuten till Marocko

Restplasser til Marokko

Avreiselufthavner til Marokko

Reiseselskaper med restplasser til Marokko

  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR
  • Billige restplasser med TripX
  • Billige restplasser med Ving