Bilde av en rolig strand med klarblått vann, gylden sandstrand, stråparasoller og en grønn palme.

Reiser til Kapp Verde

500 km vest for den afrikanske kysten ligger øygruppen Kapp Verde og venter på turister som vil oppleve kultur og late dager på stranden. Den tidligere ubebodde øya ble kolonisert av portugiserne på 1400-tallet og er i dag et yndet turistmål.

Billige reiser til Kapp Verde

Fra Oslo

Billige reiser til Kapp Verde

Hotel Da Luz
Hotel Da Luz Dobbeltrom
Santa Maria 14. sep fra Oslo 7 netter
13 405,- Velg
Bedøm reisemålet (115 bedømmelser)
4.4

Prøv en reise til Kapp Verde

Kunst og historie på Kapp Verde

Øygruppen blander afrikanske tradisjoner med de portugisiske, en spennende blanding for den tilreisende. Praia er hovedstaden for Kapp Verde og et godt sted å begynne. Her anbefales et besøk på det intime museet Museu Etnográfico de Praia. Bygningene ved havnen Pont d’Agua i byen Mindelo er franskinspirerte med flotte restauranter og fantastisk utsikt. Her finner du også et kulturelt senter, Centro Cultural do Mindelo, som har utstillinger av lokal kunst.

I Mindelo ligger det berømte fiskemarkedet, markedet Mercado Municipal ligger i samme by og har en historie helt tilbake til 1784. Landemerket Torre de Belém ligner tårnet fra 1400-tallet som er plassert i Lisboa, Portugal og viser påvirkningen av det europeiske som øygruppen bærer preg av. I byen São Filipe er museet og kunstgalleriet Dja’r Fogo en viktig attraksjon for besøkende interessert i historie, kultur og kaffe. Øygruppen er kjent for flere innholdsrike og levende markeder.

Opplevelser på Kapp Verde

Fjellet Fogo er det høyeste i øygruppen på over 2800 meter og ligger ved krateret Chã das Caldeiras. Dette er fortsatt en aktiv vulkan som hadde sitt siste utbrudd i 1995. Med gode sko er vandringen mot toppen en opplevelse og utsikten ubetalelig. Praia da Salina er en fantastisk strand som strekker seg over 17 km og beskyttet av vulkanske steinformasjoner. Flere fantastiske strender ligger klare for den ultimate ferieopplevelsen.

Øygruppen Kapp Verde byr på spennende og varierte naturopplevelser med en historie som blander det afrikanske med det europeiske. Finn en billig charterreise til Kapp Verde i dag og opplev alt det området har å by på.

Ofte stilte spørsmål om reiser til Kapp Verde

Fra hvilke flyplasser kan jeg reise til Kapp Verde Øyene?

Du kan reise til Kapp Verde Øyene fra Oslo Gardermoen

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Kap Verde | Charterresor till Kap Verde

Charterselskaper med charterreiser til Kapp Verde

  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TUI
  • Billige charterreiser med Ving