Restplasser til Kapp Verde

Restplasser til Kapp Verde

Utvalgte restplasser til Kapp Verde

Fly + hotell

Første avreise

All inclusive

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Kapp Verde

Hotel Pontao
Hotel Pontao Superior dobbeltrom (utsikt over bassenget) med balkong
Santa Maria, Øvrige Kapp Verde Øyene, Kapp Verde 6. des fra Oslo 7 netter
11 843,- Velg
Riu Funana
Riu Funana Dobbeltrom
Kapp Verde, Kapp Verde 8. des fra Oslo 7 netter
All Inclusive
12 956,- Velg
Bedøm reisemålet (68 bedømmelser)
4.4

Finn en billig restplass til Kapp Verde

Kapp Verde-øyene ligger ca. 500 km utenfor det vestlige Afrika, og denne lille øystaten er intet mindre enn en ny eksotisk, naturskjønn og fargerik, afrikansk ferieperle i Atlanterhavet.

Sal – øya som har noe for enhver alder

Sal er Kapp Verdes mest besøkte øy, og i tillegg til barnefamilier, kjærestepar og individuelt reisende, tiltrekker øya seg mange vindsurfere. Det er kanskje ikke så rart, for Sal byr på uovertrufne, paradisiske sandstrender og dypblått havvann, hvor enhver med sug etter livet på vannet, kan få tilfredsstilt sine lyster.

Øyas største by, Espargos, ligger like ved flyplassen, dette er en liten og koselig by med hoteller og fine restauranter.

De fleste turister reiser til Santa Maria som er Kapp Verdes mest moderne badeby. Her finner man de beste strand- og bademulighetene på Sal, samt de flotteste fiskerestauranter, glimrende hoteller og mange strandaktivitetsmuligheter.

Boavista – sand, ro og havskildpadder

På Boa Vista finner du fjærlette sanddyner som dem i Sahara. Det er en fantastisk opplevelse å se så mye sand, og det er nettopp det som gir øya det fantastiske preget av ørkenstemning blandet med stemningen av hav- og strandliv – noe som er helt unikt. Ellers har Boa Vista også mye annet å by på. Øyas største by er Sal Rei, en liten, vakker og rolig by, hvor man får et godt inntrykk av de lokale innbyggerne som stort sett lever av fiske. Her finner man restauranter med deilige fiske- og skalldyrsretter.

Santa Monica er Boa Vistas største strand, og her kan du bo på flotte hoteller like ved de gylne sanddynene. Også på Santa Monica-stranden er det glimrende muligheter for surfing, snorkling og andre morsomme vannsportsaktiviteter. Med en billig restplass, finnes det derfor ingen unnskylding for ikke å reise til Kapp Verde. Hvert år kommer der utallige havskilpadder til Santa Monica-stranden for å legge egg. Reiser du med barn, vil de elske å bli med på en av de guidede skilpadde–utfluktene som blir arrangert i juli og august.

Vulkaner, spøkelser og fantastisk vær året rundt

Kapp Verde-øyene ble skapt av vulkanutbrudd for mange tusen år siden. I dag kan du se det spennende krateret, Pedra da Lume, fra en tidligere vulkan på Sal. Området ved krateret ligner et månelandskap, og det er absolutt verdt et besøk. Men også øya, Fogo, kan være verdt et besøk for deg som gjerne liker litt annerledes natur. Her befinner det seg en stor, sort vulkan, som man kan se fra alle steder på øya og hvor det også tilbys gode vandreturer.

Er du på Boa Vista og har du lyst til at det skal skje noe, kan du leie en firehjultrekker og kjøre rundt på øya. En meget god destinasjon for en slik type tur, er den forlatte byen, Curral Velho, hvor det nå kun er spøkelser og sand som trives.

Kapp Verde-øyene kan besøkes året rundt, da øyenes klima stort sett er det samme hele tiden. Med temperaturer på mellom 25-29 grader og uten særlig mye nedbør, har Kapp Verde-øyene gode muligheter for å bli et reisemål som du gjerne vil reise tilbake til igjen og igjen.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark, Sverige og Finland:
Afbudsrejser til Kap Verde | Sista Minuten till Kap Verde | Pakettimatkat Kap Verde

Avreiselufthavner til Kapp Verde

Reiseselskaper med restplasser til Kapp Verde

  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med TUI
  • Billige restplasser med Ving

Ofte stilte spørsmål om reiser til Kapp Verde

Hva koster restplasser til Kapp Verde?

Prisene for restplasser til Kapp Verde varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 11 843,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til Kapp Verde?

Restplasser til Kapp Verde tilbys av Escapeaway, TUI og Ving. Sammenlign priser her

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til Kapp Verde?

Du kan reise til Kapp Verde fra følgende flyplasser: Oslo, Stavanger Sola og Trondheim Værnes

Er restplasser til Kapp Verde populære?

Ja, restplasser til Kapp Verde er populære. Brukerne våre gir destinasjonen Kapp Verde 4,4 / 5 stjerner. Gi din egen vurdering av Kapp Verde her

Finn reisen til Kapp Verde her

Finn inspirasjon til Kapp Verde her