Charterreiser fra Kristiansand (Kjevik)

Charterreiser fra Kristiansand (Kjevik)

Charterreiser fra Kristiansand (Kjevik)

Reiser fra Kristiansand lufthavn Kjevik

Bedøm reisemålet
4,3
(4 bedømmelser)
Skal du til Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger? På charterreise til Alicante eller Gdansk? Eller en mellomlanding i København eller Amsterdam på vei til andre internasjonale endestopp? Kristiansand lufthavn Kjevik har en rekke daglige avganger.

Kristiansand lufthavn Kjevik er Kristiansands flyplass og drives av Avinor. Flyplassen ligger på Kjevik, om lag 14 km. fra Kristiansand sentrum. Den er Sørlandets eneste flyplass, og det er direkte bussforbindelse til Kristiansund, Lillesand, Grimstad og Arendal.

Agder Kollektivtrafikk driver flybussen til Kristiansand lufthavn Kjevik. Dette er et kommersielt tilbud på siden av de fylkesbaserte tiltakene og derfor gjelder ikke vanlige busskort.

Charterreiser fra Kristiansand lufthavn
Charterreiser fra Kristiansand lufthavn Kjevik går blant annet til Alicante, Spania og Gdansk, Polen, i tillegg til en rekke andre charter-destinasjoner som Dubrovnik, Kypros, Malaga, Mallorca, Rhodos, Split og Tyrkia.
Antall ukentlige flyvninger til de forskjellige destinasjonene varierer.
Nyheter i charterreiser fra Kristiansand lufthavn vinter 2017/2018 er blant annet Bilbao – San Sebastian, Bratislava – Slovakia og Manchester – Liverpool.

Andre reiser fra Kristiansand flyplass
Andre internasjonale, daglige flyvninger fra Kristiansand flyplass går til Amsterdam og København, med henholdsvis KLM og SAS.

Det er også sistnevnte flyselskap som flyr til Alicante, og Wizz Air som opererer ruten til Gdansk.

Fasiliteter på Kjevik flyplass
På Kristiansand lufthavn finner du en rekke fasiliteter som kiosk, kafe og taxfree (duty free). Duty free butikken på Kjevik flyplass er alltid åpen ved utenlandsreiser, og du handler alle de kjente merkene innen alkohol, tobakk, sjokolade, parfyme og kosmetikk. Om du vil spare tid kan du forhåndsbestille tax-free varer som du så hurtig og praktisk henter i det du ankommer flyplassen.

Kristiansand lufthavn har gratis trådløst nettverk (WiFi) i alle fellesområder. Velg nettverket med navn «AIRPORT». Tilgangen er gratis i to timer, og utover dette kan du kjøpe ekstra tid.

Charterselskaper med avreise fra Kristiansand (Kjevik)

Billige charterreiser med Detur
Billige charterreiser med Nazar
Billige charterreiser med TripX
Billige charterreiser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.