Charterreiser fra Tromsø Langnes

Charterreiser fra Tromsø Langnes

Reiser fra Tromsø Langnes

Billige reiser fra Tromsø Langnes

Bedøm reisemålet (5 bedømmelser)
3

Reiser fra Tromsø lufthavn Langnes

Charterreiser fra Tromsø Langnes

Tromsø lufthavn Langnes er eneste flyplass i Troms, og Norges største nordlige flyplass.

Tromsø lufthavn (TOS) drives av Avinor og ligger på Langes, bare tre km. fra Tromsø sentrum. I antall passasjerer er flyplassen på Langnes Nord-Norges største, og nasjonalt er den nummer fem. Flybuss til og fra Tromsø lufthavn går jevnlig og reisen tar ikke mer enn om lag ti minutter.

Charterreiser fra Tromsø lufthavn Langnes


Det går mange charterreiser fra Langnes flyplass. Populære chartermål er Gran Canaria, Palma Mallorca, Chania, Maspalomas, Puerto Rico, samt en rekke andre destinasjoner. Antallet ukentlige flyvninger varierer, men du kan sjekke aktuelle datoer god tid i forveien for å planlegge din neste charterferie fra Tromsø flyplass.

Legg merke til de mange nye, spennende charterreisene som har kommet i år, og som er med på å gjøre Langnes flyplass enda mer attraktiv for regionen.

Andre reiser fra Tromsø lufthavn Langnes
Fra Tromsø lufthavn går det selvsagt mange daglige flyvninger til de viktigste nasjonale destinasjonene som Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger. Men også lokale flyvninger som til Bodø, Bardufoss, Svolvær, Stokmarknes osv.

Widerøe har sin base på Tromsø lufthavn Langnes, men flyplassen trafikkeres også av alle de andre flyselskapene i Norge som Norwegian og SAS.

Takket være sin lange rullebane på 2400 meter kan flyplassen i Tromsø betjene de fleste maskiner.

Fasiliteter på Langnes flyplass
Langnes flyplass Tromsø er en godt utrustet, moderne flyplass med mange og gode fasiliteter. Duty Free-butikken er åpen fra 0550 til klokken 2100, og her kan du kjøpe kjente merker innen alkohol, parfyme og kosmetikk, sjokolade samt mote.

Men du finner også kiosker, barer og kafeer i tillegg til Ark bokhandel.

Har du spesielle behov kan du bestille assistanse. Det gjør du via flyselskapet du reiser med fra Tromsø lufthavn, eller reisebyrået.

Tromsø flyplass
Tromsø lufthavn Langnes er en moderne flyplass med alle de tjenester du forventer å finne. Og en rekke destinasjoner som betjener Nord Norge effektivt. Adressen er Flyplassveien 31, 9016 Tromsø.

Finn reisen fra Tromsø Langnes her

Charterselskaper med avreise fra Tromsø Langnes

  • Billige charterreiser med Allinc
  • Billige charterreiser med Apollo
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TripX
  • Billige charterreiser med TUI
  • Billige charterreiser med Ving