Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Malaga, Costa del sol

Restplasser til Malaga, Costa del sol

Billige restplasser til Málaga

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Finn en billig restplass til Malaga

Bedøm reisemålet
4,6
(172 bedømmelser)
Reis til Malaga på en restplass, og du vil få en ferie spekket med festlig byliv, fantastiske og barnevennlige strender, spennende severdigheter og gode restauranter.

Malaga by – sjarme, storhet og fantastisk festlig

Malaga by er en noe oversett perle ved Middelhavet. Mange reisende flyr hit, for så å reise videre ut til de mindre byene på Costa del Sol. Det er nesten en skam, for Malaga by har mye å by på. Byen er i seg selv utrolig sjarmerende å spasere rundt i. Her bys det på flotte bulevarder med blomster og mange mennesker, samt store, vakre slott, som man absolutt bør besøke. Her finnes det smale gater med gamle, slitte bygninger, som til tross for sitt slitte utseende skaper en veldig koselig stemning. Du vil oppleve et fantastisk natteliv i Malaga, og spesielt i gatene ved Plaza de la Constitución er det mange mennesker i festhumør; ved Plaza Mitjana og Plaza de Uncibay er det spesielt unge feriegjester som lever livet og fester natten lang.

Picasso, shopping og tyrefekting
Hvis du liker museer har Malaga mange flotte utstillinger å tilby. Her finnes det svært gode kunstmuseer med både moderne og eldre kunst; spesielt er Picassos kunst populær, da det var nettopp i denne byen han ble født. Malaga har som moderne storby glimrende shoppingområder, og spesielt i og ved gatene Calle Marqués de Larios og Calle Puerta del Mar er det mye å se og kjøpe. Når man tenker på Malaga tenker man gjerne også på god tyrefekting. Det er en svært bra tyrefekterarena i byen, og du kan kjøpe billetter til forestillingene ved inngangen til arenaen når sesongen er åpen (april-september); men husk at tyrefekterforestilinger ikke er barnevennlige.

Strandlivet er glimrende i Malaga
Man bør heller ikke gå glipp av solen, stranden og havet, når man besøker Malaga. Og med en billig restplass hit kan du oppleve noe av Spanias beste strandliv. Middelhavet er nærmest knallblått, strendene er lyse, brede og meget barnevennlige, og solen steker fra skyfri himmel – hva mer kan man ønske seg?Playa de la Malagueta ligger sentralt ved Malaga by, og er derfor et lett og deilig sted å reise til hvis du får lyst til å slappe av med vann og sand mellom tærne.

Lei en bil og få en flott opplevelse
Når du har kjøpt en restplass til Malaga er det en glimrende idé å leie bil og kjøre litt utenfor byen. Her kan du blant annet besøke noen av de hvite landsbyene som området er kjent for. Ganske nært Malaga by kan du se fjellet Torrecilla (1918 m høyt). Det er litt av en gåtur eller klatretur opp til toppen, men herfra kan du nyte praktfull utsikt over de mange små, hvite landsbyene, det glitrende Middelhavet, og alle de omkringliggende åsene og fjellene. Det er også en fantastisk opplevelse å besøke byen Ronda, som bokstavelig talt ligger på kanten av dalen Río Guadalevín. Ronda er en gammel maurisk landsby fra den tiden da maurerne hersket i området (fra ca. år 1000 til år 1450-1500). Her finnes det gode restauranter, samt en av de eldste tyrefekterarenaene i Spania. En av severdighetene som du bør få med deg når du besøker Malaga er den gamle mauriske borgen, Alhambra. Det tar litt tid å kjøre ut til den, men det er hvert minutt verdt. Navnet Alhambra betyr den røde borg og henspiller til fargen på steinene som borgen er bygget av. Alhambra er dekorert med de mest fantastiske utskjæringer og borgens arabiske arkitektur gir besøkende en kjempeopplevelse.

Avreiselufthavner til Malaga, Costa del sol

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.