Solnedgangsbilde av en fargerik park med unik arkitektur og gående mennesker.

Billige flybilletter til Barcelona

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Barcelona

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
14. aug 28. aug
TRF
BCN
BCN
TRF
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 583,- Velg
14. aug 28. aug
TRF
BCN
BCN
OSL
Norwegian Air Direkte
Vueling Airlines Direkte
Fra kr. 749,- Velg
14. aug 21. aug
TRF
BCN
BCN
OSL
Norwegian Air Direkte
Vueling Airlines Direkte
Fra kr. 982,- Velg
9. okt 12. okt
OSL
BCN
BCN
OSL
Vueling Airlines Direkte
KLM 1 stopp
Fra kr. 1 100,- Velg
3. sep 12. sep
OSL
BCN
BCN
OSL
Vueling Airlines Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 178,- Velg
5. aug 12. aug
OSL
BCN
BCN
OSL
Vueling Airlines Direkte
Vueling Airlines Norwegian 1 stopp
Fra kr. 1 475,- Velg

Enestående byliv i Barcelona

Barcelona rager høyt på listen over oss nordmenns favoritt-storbyer, og det er absolutt ikke uten grunn. En storby med en så livsglad sjel, mange severdigheter og attraksjoner, vennlige og imøtekommende mennesker, flotte restauranter, fotball i verdensklasse og fantastiske badestrender, kan man ikke annet enn å elske!

Enestående byliv i Barcelona

Der hvor Barcelona ligger, har det vært by i langt mer enn 2000 år, og den lange og fargerike historien har i høy grad vært med på å gjøre Barcelona til den byen som den er i dag.

Barcelona ligger i den delen av Spania som heter Katalonia, og de lokale er kataloniere (”catalanere” på det katalansk, det lokale språket), og det med hud, hår og ånd. De elsker byen sin, og de elsker å vise den frem, slik at turistene får oppleve alt det som byen kan by på. Det er derfor svært lett for byens turister å bli grepet av den uimotståelige stemningen og de mange mulighetene og severdighetene som finnes her. Som turist må du få med deg en rusletur i Barcelonas store gågate-bulevard, Ramblaen, og nyte en god kaffe eller et glass god vin på en av de mange caféene som finnes her, for så å titte i butikker eller rusler rundt blant de mange forskjellige salgsbodene. Opplev hvordan kunstnere og musikere forsøker å få byens besøkende til å oppdage nettopp deres kunstverker og forestillinger. Du vil oppleve en svært levende stemning, og alle steder er det noe nytt som vil forsøke å tiltrekke og fange dine øynes oppmerksomhet. Og i likhet med resten av byen, er det her en helt fantastisk aura av kreativitt og bohem-liv.

Barcelona – byens største severdigheter

Det er utrolig mye spennende og nyskapende arkitektur i Barcelona, og intet sted vil du oppleve dette tydeligere enn ved La Sagrada Família – Gaudis kirkearkitektoniske perle, som er den største turistattraksjonen i Barcelona; kirken er etter mer enn 125 års konstant bygging enda ikke ferdigstilt.

Besøk Barcelonas gamle bydel, også kalt det gotiske kvartal, hvor du blant annet finner det berømte matmarkedet, La Boqueria. Matmarkedet byr på et imponerende utvalg av frukt og grønnsaker, lekre lokale delikatesser, spekeskinker, vin, brød og all verdens andre praktfulle matvarer. Maten er i det hele tatt en uimotståelig opplevelse i Barcelona, her kan du kose deg på noen av de beste restaurantene, caféene og barene i hele Spania. Det er også i den gamle bydelen du finner Ramblaen, og de svært vakre og stemningsfulle plassene, Plaça Sant Jaum og Plaça Sant Felip Neri.

Når du ønsker å oppleve noe annet enn Barcelonas pulserende byliv, er det en flott ide å besøke byens fantastiske strand. Det er jo faktisk noe av det som er så ekstra flott med Barcelona, man vil få oppleve en vakker by med all verdens muligheter, samtidig som man kan oppleve deilig strandliv. Det kan vel ikke bli bedre?!

Skynd deg og kjøp flybilletter, pakk kofferten og reis til Barcelona – du vil elske en reise til denne fantastiske byen.

Ha en aktiv ferie i Barcelona

Barcelona ligger i et svært naturskjønt område mellom grønne fjell og det blå Middelhavet. Det er en flott ide å leie sykler og sykle rundt i landskapet, eller å dra på kajakktur på havet, og oppleve Barcelona og omegn fra havet. Du kan også dykke eller dra på seiltur rundt kysten, eller bli med på en av de organiserte turene som tilbyr fotturer i Pyreneene. Pyreneene er den flotte fjellkjeden som ligger nord for Barcelona, og som skiller Spania og Frankrike.

Reiser du til Barcelona med barn, eller liker du barnslige fornøyelser, kan dere besøke den 100 år gamle fornøyelsesparken, Tibidabo Amusement Park. Her bys det på forskjellige rutsjebaner, karuseller og ulike underholdningsshow – i parken er det noe for alle aldre, og det er lett å få flere timer til å gå her.

Hvis du vil ha en opplevelse litt utenom det vanlige, kan du kjøpe en billett til Barcelonas hjertebarn, den verdensberømte sportsklubben FC Barcelona, som spiller sine fotball-hjemmekamper på den legendariske stadion, Camp Nou.

Populære lufthavner for fly til Barcelona

De mest populære lufthavnene i Spania

Populære reisemål i Syd-Europa