Solnedgangsbilde av en fargerik park med unik arkitektur og gående mennesker.

Billige flybilletter fra Alicante til Barcelona

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Alicante til Barcelona

Barcelona er Spanias nest største by med over 1,5 millioner innbyggere, og hovedstaden i den spanske region Catalonia. Byen er også med sine mange museer og monumentale bygninger et mekka for kunst- og kulturinteresserte.

Kunst og kultur i Barcelona
På en kunstreise til Barcelona kommer man ikke utenom kirken La Sagrada Familia. Den er byens absolutte landemerke og et fantastisk monument over designeren Antoni Gaudi. Man kan ikke annet enn å bli overveldet over bygningens enorme størrelse og ikke minst kirkens intrikate design. Høyden på kirken er presis den samme som det høyeste nærliggende fjell, da Gaudi mente at intet menneskeskapt verk skulle overstråle Guds naturlige skaperverk. Gaudi er representert med flere andre byggerier i byen, blant andre den vakre Parc Güell og La Pedrara/Casa Milà. Byen har også et fantastisk Picasso-museum der du kan følge den unge Picassos utvikling fra han flyttet til Barcelona i 1895 til han forlot byen til fordel for Paris i 1904. Miró-museet har likeledes en stor samling av kunstnerens verk, men også særutstillinger med moderne internasjonal kunst.

Kulinariske opplevelser i Barcelona

Den spanske tapas kommer fra Andalucia og er ikke en del av en catalansk mattradisjon. Her spiser man normalt en tre-retters meny med forret, hovedrett og dessert. Risretten Paella med sjømat er en catalansk tradisjon og bør absolutt prøves lavet av lokale hender. Brød med tomat (Pa amb tomàquet) er en annen catalansk rett, som bliver tilberedt med knuste tomater på brød med hvitløk og god olivenolje og små stykker av god catalansk skinke. Som dessert kan man eksempelvis prøve Crema Catalana, en lokal variant av créme brulée. Og husk på å velge en god catalansk vin til maten eller en av de lokalproduserte cavaer.

Du kan få billige flybilletter til den catalanske hovedstaden, Barcelona, fra Alicante, så det er ingen grunn til å nøle.

Populære lufthavner for fly til Barcelona