Solnedgangsbilde av en fargerik park med unik arkitektur og gående mennesker.

Billige flybilletter fra Rygge til Barcelona

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Rygge til Barcelona

Barcelona er Spanias nest største by og er kjent for kunstnere som Picasso, Gaudi og Miró samt en svært barnevenlig lokalbefolkning!

Med unger i Barcelona
Lokalbefolkningen i Barcelona er kjent for sin barnevenlige innstilling, og et gråtende barn vil kunne oppleve et hav av trøstende lokale midt i storby mylderet. Hvis du gjerne vil dele din entusiasme for Barcelona med dine unger, så kan Kids & Family walking tour virkelig anbefales. Her rusler man gjennom det Gotiske Kvarter mens man opplever snakkende trær, kjemper som blir levende og hører fengslende historier fra middelalderen. Man kommer også forbi en morsom snopebutikk og får se hvordan de store kjempene blir laget. Det Naturhistoriske museum samt Vitenskapsmuseet er også en opplevelse for de små. På toppen av Tibidabo-åsen finner man Tibidado Amusement Park som tilbyr et hav av spennende opplevelser for store og små og en imponerende utsikt over byen.

På stranden i Barcelona

Barcelona er også et fantastisk sted for en kjølig dukkert, og strendene i byen er verdensberømte. De lokale er ikke så glade for turister i badetøy andre steder enn på stranden, men her er atmosfæren til gjengjeld svært avslappet. Du vil til og med kunne finne toppløse og helt tøyløse badere. Du kan også bli underholdt av sandkunstnere og spontane danseoppvisninger, kjøpe en is fra de mange iskiosker eller nyte et måltid med fersk sjømat på en av de mange fiskerestaurantene langs strendene. Den største av strendene, La Barceloneta, tilbyr også en rekke aktiviteter som treningsområde, strandvolleyball, strandtennis og bordtennis. La Barceloneta ligger er fin gåtur fra Barcelona sentrum, men det ligger også en metrostasjon tett på.

Fra Rygge-flyplass – et godt alternativ til Gardermoen – kan du få billige flybilletter til den spanske storby, Barcelona, så en hyggetur for hele familien er absolutt innenfor rekkevidde.

Populære lufthavner for fly til Barcelona