Barcelona

Hotell i Barcelona

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Finn et billig hotell i Barcelona

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

Hvis du er på jakt etter fantastisk arkitektur, en chic kosmopolitisk atmosfære og et stort utvalg av kunstgallerier og museer, skal det vanskelig la seg gjøre å finne et bedre sted enn Barcelona. Barcelona ligger på Spanias nordøstlige kyst og er hovedstaden i den katalanske regionen i Spania samt landets nest største by etter Madrid.

Byen kombinerer historiske og kulturrike attraksjoner med en prestisjefylt kystplassering og billige hoteller som skaper et altomfattende reisemål som vinner turistenes hjerter hver dag.

Sagrada Familia
Symbolske Sagrada Familia ligger i bysentrum og er et must for de fleste når de besøker Barcelona og det er det heller ikke vanskelig å forstå. Kirken ble designet av Gaudi for over hundre år siden og den kompliserte detaljrike skulpturen ser nesten ut til å strekke seg flere kilometer opp mot himmelen. De kunstneriske vinduene og himlingene skaper gjerne et enda mer imponerende syn innenfra enn utenfra – skjønt den fremdeles ikke er helt ferdigbygget.

I gatene rundt Sagrada Familia vil du finne et stort utvalg av svært spesielle kaféer, sjokoladebutikker, kunstgallerier, flamencobarer, katalanske restauranter, motebutikker og idylliske parker. Dette er et fantastisk sted å unnslippe hverdagsrutinene og bare nyte kulturen rundt seg. Når vi kombinerer de mange turistattraksjonene og fasilitetene med det brede utvalget av billige hoteller i Barcelona, er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor byen er så populær.

Omgivelser
Hvis du beveger deg noen skritt unna bysentrum, vil du kunne nyte en av de vakreste kystscener du noensinne har sett – stranden i Barcelona. Den gylne sandbukten strekker seg over en halv kilometer og tilbyr rikelig med solsenger for avslapning og en rekke vannsportsaktiviteter som du kan kaste deg over.

Hvis stranden i Barcelona er for overfylt for deg (den kan enkelte ganger bli litt fullpakket i sommermånedene), kan du glede deg over at byen faktisk har mer enn ti forskjellige strender. Hvis du foretrekker å oppleve byens kystlinje, vil du bli bortskjemt for valgmuligheter med Barcelonas store utvalg av billige hoteller og prisvennlige overnattingsmuligheter som også tilbys rundt byens strender.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.