Firenze

Hotell i Firenze

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Finn et billig hotell i praktfulle Firenze

Firenze er hovedstaden i Toscana og ligger litt nord for Sentral-Italia. Til tross for byens beskjedne størrelse ble renessansen født i denne byen og den er derfor fylt med kulturrike og viktige historiske steder som tiltrekker besøkende fra hele verden.

Kombiner en overflod av fantastiske attraksjoner med en kokekunst uten like, utrolig utsikt hvor du enn ser og et stort utvalg billige hoteller i Firenze, så har du en kulturelskers drømmedestinasjon. I tillegg er det mulig å finne et billig hotell i Firenze.

Fantastiske severdigheter
Det er nesten en uendelig liste over grunner til å besøke Firenze, men Uffizi galleriets store mesterverksamling, Brunelleschis ikoniske kuppel, Michelangelos verdenskjente skulptur David og den forlokkende utsikten fra Michelangelo-plassen er gode steder å starte.

Nattelivet i Firenze reflekterer livet i byen – tilbakelent med massevis av muligheter. Om kvelden er det svært populært å besøke en bar med Happy hour og god utsikt. Happy hour i Firenze varer som regel i flere timer og prisen for en drink inkluderer gjerne fri buffet, noe som gjør det til en super måte å spare penger på når du vil spise ute.

Når du har fått nok av gratis buffet og energien er på topp kan du ta turen videre til nattklubbene. De fleste nattklubbene i Firenze åpner sent og kommer ikke skikkelig i gang før rundt kl 01-02 om natten, så sørg for å komme «fashionably late». Men ikke vær ute for lenge, for hvis du ikke reiser tilbake til ditt prisvennlige hotell i Firenze tidlig nok til at du får en god natt søvn, vil du stå opp for sent neste dag og gå glipp av sjansen til å se de andre utmerkede stedene som byen kan skilte med, som for eksempel den gamle broen Ponte Vecchio som er omgitt av en rekke smykkebutikker, den utrolige Boboliparken og den fantastiske utsikten fra klokketårnet, også kalt kampanilen.

Slik finner du et billig hotell i Firenze
Hvis du besøker Firenze på budsjett, kan du få pengene til å vare lenger ved å søke etter billige hoteller i Firenze i vår søkemotor (ovenfor), hvor vi sammenligner priser fra flere hotellhjemmesider. Et godt insider-tips er å se etter hoteller i bydelen Oltrarno som ligger på den andre siden av Arno-elven. Du vil fortsatt bo nært sentrum, men prisene er lavere og stemningen mer autentisk.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.