Antalya

Hotell i Antalya

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Finn et hotell på den tyrkiske riviera

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

Med sin beliggenhet på den prestisjefylte tyrkiske riviera på landets sørvestkyst er Antalya en raskt voksende by og et populært reisemål året rundt med besøkende fra hele verden.

Antalya er best kjent for sine vakre, hvite strender, kulturhistoriske steder, bølgende golfbaner og praktfulle, naturlige skjønnhet hvor enn du ser. Kombiner disse egenskapene med massevis av prisgunstige spisemuligheter og gode sjanser for å finne et billig hotell i Antalya, så har du et fantastisk reisemål med noe for alle reisende.

Bli bortskjemt i Antalya
Uansett om ønsker å gjøre så mye som mulig eller så lite som mulig mens du er på ferie i Antalya vil du bli bortskjemt av valgmuligheter hva underholdning på reisemålet gjelder. Fantastiske historiske steder som den antikke byen Termessos med sine dramatiske teatre, de surrealistiske hvite klippene og terapeutiske varme kildene i Hierapolis og Pamukkale og de imponerende ruinene i Perge er alle på topplisten av attraksjoner i Antalya, men de er ikke de eneste attraksjonene som feriestedet har å tilby.

Du kan lære mer om disse historiske attraksjonene i de flotte museene som er spredt ut over feriestedet, men hvis historie ikke er noe for deg, finnes det også massevis av andre ting å se og gjøre. Kraftfulle fosser, idylliske frodige parker, morsomme fornøyelsesparker og myke sandstrender er bare et lite utvalg av reisemålets attraksjoner og aktiviteter.

Selv om Antalya er spekket med interessante attraksjoner, finnes det enda mer interessante steder i området rundt feriestedet. Hvis du vil utforske områdene omkring feriestedet vil du nok bli glad for å høre at mange av de prisgunstige hotellene i Antalya tilbyr budsjettvennlige utflukter til nærliggende steder som er vel verdt et besøk.

Reisemålets utvalg av hoteller dekker nesten ethvert budsjett og enhver smak og gruppestørrelse. Uansett om du leter etter et femstjerners luksushotell eller et billig hotell i Antalya, vil du være sikker på å finne det som passer perfekt for deg og dine reisefeller. På samme måte er spisestedene like varierte og fleksible som hotellene, noe som gir deg massevis av muligheter enten du vil prøve lokale retter eller foretrekker mer kjente og hjemlige smaker.

Finn et billig hotell i Antalya...
...ved hjelp av vår søkemotor øverst på siden. Du trenger bare å fylle ut søkeskjemaet og vi vil søke etter billige hoteller i Alanya for deg.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.