Lisboa

Hotell i Lisboa

Vi sammenligner hoteller fra... ... og mange flere. Søk og sammenlign hotellpriser fra de store hotell- og bookingsidene og finn de beste og billigste hotellene i ett og samme søk.

Finn et hotell i vakre Lisboa

Sammenlign priser på hoteller - Klikk her

Hovedstaden og den største byen i Portugal, Lisboa, ligger ved kysten i den sørlige delen av landet. Lisboa er hjemsted for fantastisk arkitektur, karismatiske kronglete gater som du kan spasere rundt i og herlige portugisiske restauranter som tilbyr lokale retter. Det er også lett å finne et billig hotell i Lisboa, så denne byen er et must for alle reisende med lidenskap for eventyr og kultur.

En by for historielskerne

Historieelskere kan glede seg over Jeronimos-klosteret som ble bygget på 1500-tallet, det UNESCO-vernede Belemtårnet og St. Georges Slottet med sine mange museer. For familier som er på jakt etter litt moro finnes Parque Das Nacoes med sitt akvarium og kasino, de skarpe gule trikkene som kjører gjennom byen og planetariet som har engelske demonstrasjoner og barnevennlige show.

Gode museer
Hvis du liker museer kan du glede deg, her er det mange å velge mellom, f.eks. Calouste Gulbenkian museet, Berardo museet og oldtidskunstmuseet, som er blant de beste i byen. Uansett om du ønsker en begivenhetsrik ferie eller et fullstendig avslappende opphold vil du garantert finne et hotell i nærheten av det du gjerne vil se og gjøre, blant Lisboas store utvalg av billige hoteller.

Lisboas deilige mat
Lisboa kan skilte med noen av de beste restaurantene i Portugal. Uansett om du er sugen på lokal mat eller noe mer kjent og hjemlig vil du garantert finne noe du har lyst på i denne byen.

Når det kommer til uteliv, tilbyr byen en flott blanding av alternativer. Bairro Alto er det beste stedet å nyte en drink. Her vil du finne en rekke barer og perfekte muligheter for en pub-runde i byen. Heldigvis finnes det også mange billige hoteller i denne delen av Lisboa, så hvis du har fått i deg litt for mye, er det heldigvis ikke lang vei tilbake til hotellet.

Du kan finne billige hoteller i søkemotoren øverst på siden. Du taster bare inn dine ønsker for overnatting og vi gir deg de beste mulighetene – og du kan velge det hotellet du ønsker i Lisboa.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.