Find en billig flybillet til Lissabon

Billige flybilletter til Lisboa

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Lisboa

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Finn en billig flybillett til Lisboa

Besøk Lisboa som byr på en blanding av kontraster mellom gammelt og nytt i en eksotisk atmosfære. Med sin plassering, sitt lys og farger samt store historie, er det en av Europas vakreste hovedsteder. Når du reiser til Lisboa, vil du oppleve at Lisboa er en praktfull by – opplev denne flotte byen til nesten ingen pris!

Lisboas historie

En reise til denne vakre byen byr på en reise til et av de eldste kapitlene i Vest-Europas historie da byen er Vest-Europas eldste hovedstad. Den ble grunnlagt og fikk navn ca. 1200 f.kr. og var et viktig handelssentrum med en suveren strategisk beliggenhet. I 1755 ble byen nærmest helt ødelagt av jordskjelv og ble deretter gjenoppbygget som den moderne byen den er i dag.

Severdigheter i Lisboa

Å reise til Lisboa byr på tallrike severdigheter. Byen er bygget på syv høyder og har bevaret sine kvarterer. Alfama, Castelo og Mouraria er alle tre veldig populære kvarterer og stammer tilbake fra byens grunnleggelse.
Du kan lett se Lisboa til fots. Det kan godt være du svetter litt når du går fra den ene av de syv høydene til den andre. Kvarterene ligger ikke så langt fra hverandre, så en heldagstur til disse kvarterene er en god idé!

Hvis du vil komme tett på Lisboa, kan du starte med å kaste ett blikk utover byen fra Castelo de Sao Jorge. Fra borghøyen kan du se de seks andre høydene. Du kan også se broen Ponte 25 de Abril, få en utsikt over den nedre byen, Chiado, med Basilica de Estrela osv. Utsikten er flottest om formiddagen og mot kvelden da lyset her er særlig bløtt.

Vil du heller oppleve det litt mer kulturelle Lisboa, så har det også mye å by på. Teatre, museer, statuer og gater som alle reflekterer landets betydningsfulle fortid.

Flybilletter til Lisboa finner du her

På Travelmarket søker vi etter flybilletter hos mer enn 800 flyselskaper og reisebyråer og finner den billigste prisen til deg.

Populære lufthavner for fly til Lisboa

Flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Lisboa

De mest populære lufthavnene i Portugal

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.