Billige flybilletter til Roma

Billige flybilletter til Roma

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Roma

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
6. mar 13. mar
TRF
FCO
FCO
TRF
LC Busre 1 stopp
LC Busre 2 stopp
Fra kr. 1 114,- Velg
6. mar 11. mar
TRF
FCO
FCO
TRF
LC Busre 1 stopp
LC Busre Wizz Air 2 stopp
Fra kr. 1 316,- Velg
10. apr 15. apr
OSL
FCO
FCO
OSL
SAS Direkte
SAS 1 stopp
Fra kr. 1 323,- Velg
14. apr 20. apr
OSL
FCO
FCO
OSL
Lufthansa 1 stopp
Swiss 1 stopp
Fra kr. 1 479,- Velg
17. sep 24. sep
OSL
FCO
FCO
OSL
Brussels Airlines 1 stopp
Brussels Airlines 1 stopp
Fra kr. 1 510,- Velg
14. apr 22. apr
OSL
FCO
FCO
TRF
Norwegian Direkte
LC Busre 1 stopp
Fra kr. 1 559,- Velg

Roma – Den evige stad

Italias pulserende, levende og uimotståelige hovedstad er et fantastisk bekjentskap. Drøm deg bort i byens historiske severdigheter, nyt shopping dagen lang, besøk de lokale caféene eller la deg bli forført i Romas gamle gater – og gled deg over nye og annerledes reiseopplevelser. Et besøk i fantastiske Roma er absolutt en reise for livet.

Romas historiske severdigheter

I Roma vil du finne et hav av enestående historiske og verdensberømte severdigheter. Blant noen av de antikke bygningene og ruinområdene som tiltrekker seg mest oppmerksomhet fra byens turister, kan vi nevne: Colosseum – den imponerende arenaen, hvor gladiatorer kjempet mot hverandre eller mot ville dyr for å oppnå seier og keiserens gunst. Forum Romanum – det antikke Romas sentrale bytorg, hvor det lå templer, rojale boliger, markedsplasser og politiske bygninger. Og det knappe 2000 år gamle Pantheon, som er et av høydepunktene i Roma; opprinnelig ble Pantheon bygget til ære for alle romerske guder og gudinner, men fra ca. år 600 har det vært kirke i bygningen.

Peterskirken og Vatikanet er hjemsted for katolikkenes overhode, Paven. Og en reise til Roma bør absolutt inkludere et besøk til dette enestående, vakre og hellige sted. Like ved siden av Peterskirken finner du Castel Sant’Angelo, et museum som opprinnelig var mausoleum for den romerske keiser Hadrian.

På den gamle plassen, Piazza Navona, finner du Berninis skulpturelle fontene ”Fontana dei Quattro Fiumi”, som blant annet spiller en viktig rolle i Dan Brown-romanen ”Engler og demoner”.

Kjøp en is og slå deg ned på Spansketrappen sammen med hundrevis av andre glade turister, eller ta en spasertur til Trevi-fontenen, kast en mynt i vannet og ønsk deg all verdens herligheter – intet ønske er for stort i ”Den evige stad”.

Romas moderne storbyliv

Når du føler at du har brukt nok tid på historie, kan du kaste deg over flere timer med shopping, cafebesøk og moderne fornøyelser. Ta turen til de store motebutikkene i gaten Via Condotti, hvor du vil finne klær, sko og accessories fra alle de store designerne. Besøk også matmarkedet, Campo dei Fiori, hvor det blant annet selges friske frukter og deilige grønnsaker.

Gå rundt i byens gater og smug, her finner du et hav av forskjellige butikker, hvor du kan kjøpe alt mellom himmel og jord. Finn noen lokale gallerier og kunstutstillinger, hvor du kan nyte både tradisjonell – og moderne kunst. Og hvis du er blitt øm i føttene etter mange timers sightseeing og shopping, eller kanskje barna synes at attraksjonene du har valgt er litt kjedelige for dem, kan dere ta en tur i Romas kino-tidsmaskin. Time Elevator tar dere med mer enn 2500 år tilbake i tid, til den gang da Romerriket var på sitt største, og Roma var verdens sentrum.

Gå i den zoologiske hage, spander litt tid i en lokal park eller finn en benk ved Tiberen, hvor dere kan slappe av til klukkelydene fra elven – Roma er en fantastisk by i seg selv, stemningen er alltid formidabel, og du behøver ikke hele tiden å oppsøke de store attraksjonene for å ha en deilig reiseopplevelse til Roma. Finn en billig flybillett, hopp på flyet og nyt en fantastisk reise til Roma.

Oppsøk den flotte stemningen i deilige Roma

Det er utrolig lett å forelske seg i Roma og byens severdigheter, hvor den ene er mer enestående, vakker og berømt enn den andre. Få med deg en teaterforestilling eller gå på konsert, verdens største kunstnere kommer ofte til Roma. Spis deilige middager, med et godt glass vin til, på de lekre, lokale restaurantene. Og is er et must, for italiensk is er den beste isen i hele verden. Hvorfor nøyes med mindre, når du kan få det hele?

Spaser i byens gamle gater og gå deg gjerne vill – om du går litt unna de aller mest trafikkerte veiene, vil du oppleve et helt annet Roma enn det du ser på forsidene av guidebøkene. Mens du rusler rundt i fred og ro, kan et stuevindu bli slått opp, og en italiensk ”mamma” roper høyt etter barna som spiller fotball på gaten. Litt lengre ned i gaten står en rød scooter lent opp mot en gulmalt husvegg, og ved siden av står et lite gatealter med en rank og bedende madonna-statue bak et lite glassvindu. Like over er en husmor i ferd med å henge ut klesvasken på tørkesnorene som løper tvers over gaten og over caféen på hjørnet, hvor baristaen sender sorte espressoer over disken, og en avislesende forretningsmann iført flott designerdress og velpussede sko tillater seg en liten pause fra den hektiske arbeidsdagen.

Jo, alle klisjeene finner du i Roma, men gud som vi elsker dem!

Populære lufthavner for fly til Roma

De mest populære lufthavnene i Italia

Populære reisemål i Syd-Europa