Find en billig flybillet til Italien

Billige flybilletter til Italia

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billig flybillett til Italia

Med det fantastiske bylivet, den rå, men romantiske naturen, det ene lekre måltidet etter det andre, den gode vinen og de varmblodige, høyt ropende, fotballelskende og utrolig vennlige italienerne, kan man heller ikke annet enn å forelske seg hodestups i støvellandet.

Roma – storhet til alle tider

Italias hovedstad er et av verdens absolutte storbyhøydepunkter med sine gigantiske severdigheter som Colosseum, Forum Romanum, Peterskirken, Pantheon, Trevi-fontenen, Piazza Navona – vi kunne ha fortsatt i det uendelige! Roma flyter over av det ene fantastiske bygnings-, kunst- og historiske vidunderet etter det andre. Og i all denne herligheten får du et hav av herlige restauranter, sjarmerende kaféer og kule barer hvor du kan nyte ferien i ”den evige byen”. Så finn en billig flybillett og skynd deg avgårde – du vil få en opplevelse for livet.

Firenze – overdådig skjønnhet og kunstnerisk forførelse

Når du for første gang kaster et blikk på Firenzes utrolig vakre domkirke, den enestående Duomo, blir du fanget inn av hele byens sjel – den forfører deg, lokker deg med noen av verdenshistoriens største malere, billedhuggere og naturvitenskapelige genier, slik at du til slutt ikke vet hvilket ben du skal stå på. Byens forholdsvis lille sentrum kan godt vandres gjennom på en dag, men selv om du reiser tilbake til Firenze utallige ganger, vil du aldri rekke å se alle byens vidunderlige severdigheter og storslåtte attraksjoner. Firenze er en fullstendig uovertruffen reiseopplevelse for alle!

Alghero – Sardinias hjerte

Hyggelige Alghero er Sardinias bankende flyplass-hjerte. Her er det enestående vakkert med alle de lyse bygningene i den gamle bydelen, de mange, smale gatene og de skjønne middelhavsstrendene hvor både store og små vil elske å ligge henslengt i solen eller kose seg i den hvite sanden og det varme badevannet. Gå rundt i byen og opplev alle de vakre severdighetene og bygningene som er her. Finn en liten bar på en lokal ”piazza” og kjøp kalde drikkevarer mens du nyter solen og livet. Alghero er så absolutt en herlig ferieby!

Venezia – gondoler, karneval og palasser

Venezia er kjent for sine svarte gondoler, der byens feriegjester kan bli seilt rundt på sightseeing av syngende, svarthårede menn med stripete skjorter, halstørkle og hatt. Ellers er Venezia også verdensberømt for sitt enestående karneval der deltagerne er utkledte i fantasifulle, fargerike drakter. Venezia er en enestående by på mange måter: havet og alle kanalene, de utallige vakre husene, imponerende og storslåtte palasser og selveste Markuskirken. Her er en eleganse uten like, men samtidig vet byens beboere godt at de bare er her på lånt tid…

Milano – Nord-Italias perle

Fotball spiller en stor rolle i Italia og ikke minst i Milano, hvor to av verdens største klubber holder til. Men Milano kan presentere mye mer enn fotball for feriegjestene sine. Som moteby ligger Milano helt i verdenstoppen, og med severdigheter som den fabelaktige domkirken, Leonardo da Vincis maleri ”Den siste nattverden”, Scala-operaen og storslåtte museer og gallerier, er Milano godt med her. Milano er en fornem og flott ferieby for feriegjester i alle aldre.Billigste reise funnet på Travelmarket for Italia: Oslo til Milano Bergamo 27. oktober til 30. oktober fra kr. 482,-

Bedøm reisemålet
4,5
(198 bedømmelser)

De mest populære lufthavnene i Italia

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.