Solnedgang i Venezia med gondoler fortøyd til trepåler, og San Giorgio Maggiore kirken i bakgrunnen.

Billige flybilletter til Venezia

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Venezia

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
11. sep 16. sep
BGO
VCE
VCE
BGO
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 1 619,- Velg
8. mai 11. mai
TRF
TSF
TSF
OSL
Ryanair 1 stopp
Ryanair Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 2 017,- Velg
16. aug 19. aug
OSL
VCE
VCE
OSL
Brussels Airlines 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 2 228,- Velg
12. sep 16. sep
BGO
VCE
VCE
BGO
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 2 392,- Velg
11. jul 17. jul
OSL
VCE
VCE
OSL
Brussels Airlines 1 stopp
Brussels Airlines 1 stopp
Fra kr. 2 484,- Velg
12. jul 18. jul
OSL
VCE
VCE
OSL
Brussels Airlines 1 stopp
Brussels Airlines 1 stopp
Fra kr. 2 505,- Velg

Praftfulle Venezia

Praftfulle Venezia er en enestående vakker perle i det nordlige Adriaterhavet. Og det er ikke vanskelig å forstå at de mer enn 100 øyer, utallige kanaler, sorte gondoler, fantastiske severdigheder, vakre bygninger og flotte restauranter omfavner og lokker turstene til å spandere alle deres feriedager og feriepenger her. Venezia ligger høyt oppe på Topp 10-listen over byene i verden som bør oppleves minst en gang i livet.

Gondoler, Markuskirken og Dogepalasset – Venezias enestående severdigheter

Venezia, som i det 13. århundre var et enestående maktsentrum, er nå verdensberømt for sine fantastiske kanaler, hvor gondolene tar byens turister med på sightseeing til vanns. Det er en fantastisk opplevelse å se denne vakre byen fra kanalene, og det er noe helt spesielt å ta en gondoltur gjennom Grand Canal, oppleve Rialto-broen og Sukkenes Bro fra undersiden, og forelske seg i de mange overdådige palasser og hus som man bedagelig flyter forbi.

Etterpå kan man rusle rundt på den legendariske Markusplassen, hvor Markuskirken troner som en guddommelig juvel med sine runde kupler og sin lyse marmorfasade. Markusplassen er også sentrum for det årlige og verdensberømte karnevalet, hvor både byens innbyggere og dens turister skaper stor fest i gatene med deres flotte kostymer og fantastiske masker– her er alle like, og du er mer enn velkommen til å delta i denne meget festlige og fargerike begivenheten.

Besøk det imponerende Dogepalasset, hvor byens tidligere makthavere (dogene) regjerte fra. Palasset er kledd i storslått lyserød marmor, og bak fasadene vil du kunne se utstillinger med store kunstverker og spennende historiske gjenstander. Ta også turen ned i det gamle fangehullet, hvor du vil få oppleve de mørke og trange fengselscellene, hvor fangene kun hørte hverandres skrikende klagerop og lyden av vannskvulp i kanalen utenfor – lyden av uoppnåelig frihet, som lå like på den andre siden av den tykke fengselsveggen.

Attraksjoner og aktiviteter for alle aldre

Når du føler at du har sett nok av palasser, kirker og museer, er det heldigvis også mange andre aktiviteter og attraksjoner i Venezia.

Hvis du reiser med barn, er det alltid morsomt for barna å mate duene på Markusplassen; fuglene er sultne og spiser gjerne brød direkte fra hånden, til stor jubel for barna. Kjøp billige flybilletter til Venezia nu.

Hopp på den lokale båten til øya Lido, hvor det er flotte badestrender og vakkert hav.

Det er også alltid morsomt å shoppe, og spesielt de lokale markedene har en tendens til å gå rett i turistenes hjerter, uansett alder. Det er mange forskjellige markeder i Venezia, og her kan du finne all verdens rariteter, spennende ting og morsomme saker. Her bys det på et flott utvalg av glimrende motebutikker, forretninger som selger lokalt fremstilte varer, butikker med flotte kulinariske delikatesser, i tillegg til et hav av boder med uimotståelig italiensk is.

Dra på en forrykende klassisk konsert, opplev et stykke på La Fenice-teateret, besøk Venezias årlige filmfestival, eller finn en plass i skyggen og nyt byens praktfulle omgivelser og mange glade turister – la deg forføre av den alltid levende og overdådige atmosfæren.

Havbunnen under Venezia er dessverre ikke stabil, og byen vil derfor en dag forsvinne i havet. Men inntil dette skjer, har Venezia to muligheter: Byen kan enten velge å gi opp kampen og bare la seg dø stille hen, eller den kan gå ned med et brak av pomp og prakt – og heldigvis har Venezia valgt det siste!

Skjønnhet, kjærlighet og mørke skygger – Venezia har det hele

Romantiske serenader lar seg gli med i kveldsvinden og når frem til Venezias livsnytende turister som har satt seg ned ved de små bordene rundt omkring på restaurantene og cafeene på Markusplassen. Solen går sakte ned bak byen, og en avslappet og nærmest lettet stemning har lagt seg. De store hordene av turistbusser og én-dags-besøkende er borte, og nå er det kun de lokale og de overnattende turistene som er igjen, og det er her vi finner de virkelige livsnyterne. Barna spiser is og leker sisten med plassens duer, mens de voksne nipper til et godt glass vin, en liten grappa eller den søte Vino Santo med noen deilige cantuccinier til – livet kan vel nesten ikke bli vakrere!

Ved mørkets frembrudd dukker skyggene opp – og byens skygger er noen steder så mørke at man nesten kan bli litt engstelig når man må passere de. Venezias bakgater består av mange små, labyrintiske gater og smug, hvor man nesten kan gå seg litt vill. Og i nattens mørke kan man lett forestille seg all verdens av skapninger, når den klukkende lyden fra byens kanaler blander seg med de mørke og stille gatene. Og nettopp denne uhyggelige dramatikken er blitt til fantastiske effekter i Hollywood-kult-thrilleren ”Don`t Look Now”, fra 1973, med Donald Sutherland og Julie Christie i hovedrollene.

Kjøp billige flybilletter til Venezia. Her er det duket for praktfulle ferieopplevelser i de mest storslåtte omgivelser, hvor både barn og voksne vil ta med seg fantastiske opplevelser, som de sent vil glemme, hjem fra Venezia.

De mest populære lufthavnene i Italia

Populære reisemål i Syd-Europa