Kystlinje med flerfargede bygninger og mange båter ankret i det turkise havet.

Billige flybilletter til Las Palmas, Gran Canaria

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Las Palmas, Gran Canaria

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
24. aug 7. sep
OSL
LPA
LPA
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 695,- Velg
23. aug 31. aug
OSL
LPA
LPA
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 782,- Velg
16. aug 24. aug
OSL
LPA
LPA
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 788,- Velg
24. aug 6. sep
OSL
LPA
LPA
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 890,- Velg
23. aug 6. sep
OSL
LPA
LPA
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 937,- Velg
24. aug 31. aug
OSL
LPA
LPA
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 2 000,- Velg

Las Palmas – Enestående byliv på Gran Canaria

Kjøp billige flybilletter til Las Palmas, og opplev et levende storbyliv, uovertrufne badestrender, spennende kultur og enestående natur.

Las Palmas – en fargerik storby

Las Palmas er den største byen på Gran Canaria, og her er det virkelig noe for enhver smak og aldersgruppe.

Byen byr på en utrolig koselig stemning. I den gamle bydelen, Vegueta, er det lett å gå seg vill i de trange og smale gatene. Men i en by som Las Palmas gjør det ikke noe at man går seg litt vill. Byen har så mange koselige restauranter, hyggelige barer, spennende museer, stille og skyggefulle kirker, vakre plasser, fargerike hus og grønne parker, at uansett hvor man befinner seg, vil det være noe nytt å oppleve. I tillegg er byen litt av en kosmopol, hvor mennesker fra mange ulike land har funnet sammen. Las Palmas er inspirert av asiatiske, afrikanske, europeiske og selvfølgelig spesielt spanske tanker og livsstiler, som gir byen en stemning av fargerik, men avslappet travelhet.

De fantastiske strendene ved Las Palmas

Liker du strender, vil du uten tvil like Las Palmas strender. Her finnes det utallige aktiviteter som du kan kaste deg over, som for eksempel surfing, vindsurfing og jetski, bare for å nevne noen. For mindre barn er det lekeplasser flere steder ved stranden. Sandstranden er gylden, ren og fantastisk innbydende for både soling og bygging av sandslott. Havet ved strendene er så klart som intet annet sted på Gran Canaria, og det finnes derfor ingen unnskyldning for ikke å kaste seg ut i bølgen blå.

Borger, kirker, havneliv og deilig mat

Det er svært lett å forelske seg i strendene ved Las Palmas, men man bør også få med seg en liten tur inn til byen. Barn og barnlige sjeler vil sette stor pris på å få oppleve byens lille borg, som skulle sikre byen i tilfelle angrep av sjørøvere.

En annen fantastisk severdighet er byens største kirke, katedralen Santa Ana som ble bygget på 1500-tallet, med sine mange vakre malerier og utskjæringer.

Du må heller ikke gå glipp av en spasertur på havnen, hvor store yachter og containerskip daglig legger til. Det hersker en levende og hektisk stemning på havnen, hvor mennesker og skip fra hele verden møtes. Når du har ømme føtter etter en dag med sightseeing og shopping, er det deilig å slappe av og nyte kalde drikkevarer eller spise et deilig måltid på en av byens glimrende caféer eller restauranter. Finn billige flybilletter, reis av sted og nyt livet i Las Palmas – du vil garantert finne ferielykken.

Ta en tur på landet
Det er en flott ide å leie bil mens du er på ferie på Gran Canaria – du kan rekke å se mye av øya på bare tre dager. Øya er mer eller mindre oppdelt i tre områder, som hver enkelt del har sin særegne natur. Mot nord er Gran Canaria utrolig grønt og frodig. Utallige planter og blomster velter frem fra alle steder og gjør området nærmest til et tropisk paradis. Samtidig er det også på denne delen av øya at det meste av lokalbefolkningen bor, så det er ikke her du finner den helt store roen. Mot sør er naturen fullstendig annerledes. Her er området preget av ørkenstemning med sand, sand og atter sand. Det er en stor opplevelse å gå tur her, det er nesten som en liten utgave av Sahara-ørkenen. Det er også her de fleste turistene bor, så for å finne et rolig pustehull bør du ta turen til midten av øya som er dominert av vakre, grønne fjell som fantastisk stiger opp mot himmelen. Her vil du oppleve flotte daler med vakre blomster og et rikt dyreliv, i tillegg til massevis av muligheter for fantastiske fotturer.

Populære lufthavner for fly til Las Palmas, Gran Canaria

De mest populære lufthavnene i Spania

Populære reisemål i Syd-Europa