Find billige flybilletter til Las Palmas på Gran Canaria

Billige flybilletter fra Göteborg (Landvetter) til Las Palmas, Gran Canaria

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Las Palmas, Gran Canaria

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Fra Göteborg (Landvetter) til Las Palmas, Gran Canaria

Las Palmas er en av de største byene i Spania og den største byen på Kanariøyene. Her ligger også Gran Canaria internasjonale flyplass med flyvninger til flere Europeiske byer, blant annet Madrid, Barcelona, Bilbao og forskjellige flyplasser i Storbritannia. Det går flybusser inn til Las Palmas hver halvtime, og turen tar omkring 30 minutter.

Las Palmas’ spektakulære marina

Ved den spektakulære havnen i Las Palmas ankommer det skip fra hele verden. På grunn av sin strategiske plassering mottar den gjester hver dag hele året fra både Europa, Afrika og Amerika. Den enorme marinaen er en av de viktigste havneområdene i hele verden, enten det nå gjelder turisme eller forretningsreiser. Man kan også komme med båt fra Las Palmas til de andre øyene på Gran Canaria, og de forfriskende båtturene er i seg selv en opplevelse, og ofte mere behagelige enn en busstur.

Havnen på Las Palmas har også en lang tradisjon for å motta seilbåter som skal krysse Atlanterhavet og som har bruk for et mellomstopp før de drar videre til det Karibiske Hav. Tradisjonen startet for over 500 år siden da Christopher Columbus gjorde stopp her før han krysset det store havet. I tillegg seiler mange til området i vinterhalvåret for å nyte det behagelige klimaet, og mange av båtene fra Nord-Europa har en permanent vinterbase ved havnen i Las Palmas.

Havnen er også vellutstyrt, både med tanke på båtturistene og på dem der bare oppholder seg ved den sjarmerende marinaen, og man finner en masse butikker, kaféer, klubber og restauranter i området.

Marinaen er også avgangssted for et mini-cruise rundt øya, hvor man kan nyte den vakre skjærgården sammen med lekker mat og sosialt samvær på cruise-båten.

Billige flybilletter er tilgjengelige til Las Palmas på Gran Canaria fra Gøteborg, Landvetter.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.