Kystlinje med flerfargede bygninger og mange båter ankret i det turkise havet.

Billige flybilletter fra Alicante til Las Palmas, Gran Canaria

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Alicante til Las Palmas, Gran Canaria

Las Palmas er en av Spanias største byer og den største byen på Kanariøyene. Øygruppen er med sine milde til varme temperaturer året rundt et populært reisemål for skandinaver som har bruk for solgløtt og varme i de kalde vintermånedene.

Øygruppen Gran Canaria er er produkt av et vulkanutbrudd for rundt 20 millioner år siden, og flere av strendene har i dag svart vulkansk singel. I tillegg til Las Palmas består området av øyene Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, La Gomera og El Hierro.

Aktiviteter på Las Palmas

Las Palmas er en badeby så en strandtur bør absolutt stå på plakaten. Den 4 km-lange Playa de las Canteras er et slags symbol på byen og blir regnet som en av de beste by-strendene i verden. Etter en dukkert i det fantastiske vannet, kan en rusletur langs den livlige promenaden også anbefales. Mange velger også å ta en kveldstur langs vannkanten, hvor man på en god dag kan se lysene fra naboøya, Tenerife.

Triana er både byens viktigste shopping-område og den nest-eldste bydelen (etter Vegueta). Området vokste i sin tid opp rundt det gamle havneområdet og var lenge det viktigste handelssentrum i byen. Den imponerende arkitekturen – med røtter tilbake til kolonitiden – er den samme som man kan se i de tilstøtende områdene Vegueta og Calle. På tross av innflytelsen fra butikkene og high-street-merkene har man klart å bevare de vakre gamle fasadene.

I tillegg til å være byens eldste område er Vegueta også det beste stedet for en drink og en god middag. Torsdager er det tapas-kveld, og området yrer av liv.

Hvis du er fristet til en tur til behagelige Las Palmas så kan du få deg billige flybilletter fra Alicante – så en smak på det herlige Gran Canaria er innenfor rekkevidde.

Populære lufthavner for fly til Las Palmas, Gran Canaria